Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η παίκτρια του Survivor που αποχώρησε οικειοθελώς, βρέθηκε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλους και για όλα.

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων και Πρωταθλήτρια Kick Boxing μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Σχολίασε επίσης τις εντάσεις της με τη Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και για την υγεία της κόρης της.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που σε διαλύει ψυχολογικά. Σίγουρα δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Πολλές φορές μου έκανε και εντύπωση που ήμουν και τόσο ήρεμη» είπε η Αθηνά.

«Η Μυριέλλα έπαιζε με τα νεύρα μας. Τη μία μέρα μας έλεγε κάτι και την επόμενη μέρα το άλλαζε. Είχε φτάσει σε σημείο να πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα και να μας κατηγορεί για αυτό άρχισα και εγώ να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Εγώ λοιπόν, επειδή της έλεγα ότι φταίει για πράγματα που έχουν δημιουργηθεί, δεν της άρεσε και μου έκανε επίθεση», σημείωσε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

 

Survivor: Η Μυριέλλα ξεκίνησε το φλερτ με τον Κατσαούνη

«Η Μυριέλλα ξεκίνησε το φλερτ με τον Κατσαούνη για πλάκα στην αρχή, εν τέλει όμως της άρεσε και εμένα μου είπε ότι όντως στην πορεία τον ερωτεύτηκε. Έκατσε και μου είπε κάποια πράγματα για τη ζωή της, ότι όντως τον ερωτεύτηκε αυτόν τον άνθρωπο, ασχέτως αν μετά είδε πράγματα που δεν της άρεσαν. Στην αρχή ότι και να της έκανε αυτός ο άνθρωπος, τον δικαιολογούσε. Όταν όμως είδε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα και όταν ο Λάμπρος με τη Ναυσικά ξεκίνησαν να τη συμβουλεύουν, άλλαξε. Εγώ ήξερα ότι έχει σχέση με τον John, πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ο Κατσαούνης όμως, πληγώθηκε με όλη αυτή την κατάσταση».

Για την οικογένειά της και την κόρη της. «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή μαμά και ένιωθα και ενοχές όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στο παιχνίδι γιατί και εδώ δουλεύω πολύ σκληρά, έχω δική μου σχολή και αναγκάζομαι να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στη σχολή και να προπονώ. Άρχισα λοιπόν να νιώθω ενοχικά γιατί και κόρη μου έχει μεγαλώσει χωρίς μπαμπά, οπότε είχα αναλάβει και το χρέος να είμαι και μαμά και μπαμπάς. Ειδικά μετά την τελευταία συνομιλία με τον σύντροφό μου τον Γιάννη, ένιωσα πολύ περίεργα».

«Ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά έξω και όντως έμαθα ότι οι γονείς μου και η κόρη μου είχαν κολλήσει κορονοϊό και οι γονείς μου το πέρασαν και άσχημα, ενώ είχαν τραυματιστεί κιόλας γιατί είχαν πέσει από μία σκάλα. Τώρα όμως είναι όλα καλά. Απλά όταν ο Γιάννης ξεκινάει την πρώτη του κουβέντα καταλαβαίνω ότι είναι σκασμένος και εμένα η επικοινωνία αντί να με ανεβάσει, με έριξε», κατέληξε η Αθηνά Ευμορφιάδη.