Μία εκπομπή-έκπληξη σχεδιάζει το Open για την προσεχή σεζόν, με στόχο να μπει και στην παραγωγή σατιρικού περιεχομένου. Το κανάλι του Κορωπίου, που ενεργοποιείται φέτος στη μυθοπλασία με τρεις σειρές (δύο καθημερινές και μία εβδομαδιαία), επιζητά και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο για να ενισχύσει το πρόγραμμά του. Στο πλαίσιο αυτό, το Open «καλεί» τον Βαγγέλη Περρή. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του σταθμού πραγματοποίησε συνάντηση με τον δημοσιογράφο πριν από λίγες ημέρες στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση για μια σατιρική εκπομπή η οποία Θα βασίζεται στα χιουμοριστικά βίντεο από αποσπάσματα της ελληνικής τηλεόρασης τα οποία καθιέρωσε ο Β. Περρής αρχικά στο «Ολα», ενώ τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζουν το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤΙ .

Η συζήτηση ανάμεσα στους ιθύνοντες του Open και τον Β. Περρή έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια, για να βρεθεί το ακριβές consept της νέας εκπομπής. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο Β. Περρής (εφόσον συμφωνήσει με το Open) δεν θα έχει ρόλο μπροστά από τις κάμερες, αλλά Θα αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, για την οποία αναζητούνται ηαρουσιαστές.

Κεντρικό στοιχείο Θα είναι τα σατιρικά βιντεάκια με παραλειπόμενα και αστείες στιγμές της ελληνικής -και όχι μόνο- πραγματικότητας, τα οποία Θα σχολιάζονται. Θα μπει «σφήνα»το ορeη στη συνεργασία του Β. Περρή με τον ΑΝΤΙ; Για την ώρα, έχει γίνει γνωστό ότι μετά από δύο χρόνια στο «Πρωινό», όπου συνεργάστηκε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο δημοσιογράφος αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του σταθμού, ενώ συζητούσε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους off camera με το late night show του Γρ. Αρναούτογλου.