Διευρυμένο ρόλο θα έχει στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Δέσποινα, Βλεπάκη, η οποία, ως γνωστόν, θα είναι η πρώτη Θηλυκή παρουσία που θα μπει τηλεοπτικά ανάμεσα στους «Αταίριαστους», Ντζούνο και Κούτρα.

Θα μπει στο rotation για τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου, αρχης γενομένης απο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σε αντίθεση με το OPEN όπου κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Υγείας, πλέον Θα μπει σε πιο βαθιά πολιτικά νερά, αφού ο Βασίλης Παπαδρόσος την προορίζει για τη… Χαριλάου Τρικούπη και την παρουσίαση της πολιτικής δράσης του Νίκου Ανδρουλάκη και συνολικά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Την ίδια στιγμή, «κλείδωσε» και το πρόσωπο που Θα αναλάβει την αρχισυνταξία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Πρόκειται για την Ελεάννα Τρυφίδου, με την οποία η παρουσιάστρια, η οποία μετακόμισε και επίσημα πλέον από τον ΑΝΤΙ στον ΣΚΑΪ, είχε συνεργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου.

 

Φαίη Σκορδά: Είναι γεγονός-Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ

Μπορεί η Ζήνα Κουτσελίνη να έβαλε τα δυνατά της για να τη φέρει στο Star, ωστόσο εκείνη δε φάνηκε να τα βρίσκει με την ιδιοκτησία του καναλιού και μάλιστα στο κομμάτι των συνεργατών. Το κανάλι της Κηφισιάς φάνηκε απρόθυμο να ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας και να φέρει μαζί της όλη τη δημοσιογραφική της ομάδας. Προφανώς ο σταθμός διαθέτει μεγάλη ομάδα συνεργατών που θα μπορούσαν να στηρίξουν στο ακέραιο τη Φαίη. Εκείνη όμως, σεβόμενη ανθρώπους που πήρε μαζί της, πήρε το ρίσκο και αποφάσισε να μεταβεί στον ΣΚΑΪ.

Έτσι ο  ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την πιο δυνατή ίσως μεταγραφή του καλοκαιριού.

Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά».