Και δεν είναι κάποιο δικό μας τρικ αφού η ίδια η παρουσιάστρια του πρωινού του ΣΚΑΪ, Φαίη Σκορδά παραδέχθηκε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου ότι είχε προτείνει στον ΑΝΤ1 να πάει στο Μακεδονία TV.

Η όλη συζήτηση στο Πρωινό μας ξεκίνησε λόγω της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη οι οποίοι υπέγραψαν με τον όμιλο ΑΝΤ1 και πρόκειται να ξεκινήσουν μία νέα εκπομπή που θα παρουσιάσουν στο Μακεδονία TV. Έτσι, η Φαίη άρπαξε την ευκαιρία και προχώρησε σε σημαντκές αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν την περίοδο της διαπραγμάτευσής της με τον ΑΝΤ1, το περασμένο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ομολόγησε ότι η ίδια έκανε τότε πολλές συζητήσεις. Ωστόσο καμία από αυτές δεν απέδωσε τα ανάλογα οπότε και αποφάσισε να υπογράψει στον ΣΚΑΪ και να… μετακομίσει από τα βόρεια στα… πειραιώτικα!

«Θα σας πω κάτι να γελάσατε. Όταν κάναμε αυτές τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 για το τι θα κάνω, αν θα μείνω ή αυτό, λέω: «να πάω στο Μακεδονία TV;» και με κοιτούσαν όλοι έτσι. Έλεγαν ότι τρελάθηκα. «Στο Μακεδονία TV θέλετε να πάω;» τους έλεγα και με κοιτούσαν όλοι έτσι. Γιατί το αγαπάω πολύ το Μακεδονία TV» είπε, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα