Ο Γιώργος Λιάγκας ονειρευόταν προφανώς one man show και όπως φαίνεται, ίσως το καταφέρει! Αυτή τη στιγμή στο κανάλι του ΑΝΤ1 γίνεται ένας πανικός αφού όπως έγινε γνωστό η Δούκισσα Νομικού υπέβαλλε την παραίτησή της στους υπεύθυνους λόγω αντιπαράθεσης με τον κεντρικό παρουσιαστή.

Το κλίμα ήταν όλη την εβδομάδα βαρύ.  Η Δούκισσα είναι μία σωστή επαγγελματίας που δεν είχε την πρόθεση να «κρεμάσει» κανέναν στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε και που την εμπιστεύθηκε για μία τόσο σοβαρή θέση.

Αν και στην αρχή της είχαν πει ότι θα βγαίνει μετά τις 11, τελικά επικράτησε η άποψη να είναι εξ αρχής στην εκπομπή και να καλημερίζει μαζί με τον Λιάγκα.

Λίγο τα κρύα αστεία του, που δεν ταιριάζουν σε μία νεαρή μητέρα, μία τα νούμερα που είναι αγκαλιά με το πάτωμα, και βέβαια το γεγονός ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια, η Δούκισσα δεν άντεξε. Όπως φαίνεται ο Λιάγκας ζήτησε και πάλι να είναι μόνος του και η Δούκισσα κατάλαβε ότι αυτό ήταν μία κοροϊδία που δεν θα μπορούσε να ανεχτεί.

Επίσης μπορεί ο κεντρικός παρουσιαστής να βγαίνει σήμερα και να λέει ότι το «Δουκισσάκι» έχει επαγγελματική υποχρέωση, και το λέει περπατώντας χωρίς να κοιτά κάμερα, αλλά η ίδια δε φρόντισε να το πει ήδη από την Πέμπτη οπότε και έκλειναν την εκπομπή.

Όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, ότι τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα ή πρόκειται απλά για ένα ακόμα τηλεοπτικό «παιχνίδι» για να τσιμπήσει νούμερα το Πρωινό!

Όλες οι ειδήσεις

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Οι νέοι Παναθηναϊκοί πρώτα πρέπει να λένε «Παύλος»

Σασμός: Η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει γιατί εκτέλεσε τον Άγγελο