Η παρουσιάστρια του MEGA, Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην Κρήτη με την κορούλα της και τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη προκειμένου να περάσει τις γιορτές του Πάσχα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της δίπλα στον γυναικολόγο σύζυγό της, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Η κρητικιά παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης περνούν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μετά και τον ερχομό της κόρης τους.

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την ετυτυχία του όταν πριν ένα χρόνο, ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, η κορούλα τους. Η κόρη τους, Κατερίνα ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Μάϊο και από τότε το ζευγάρι ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνάνε στα Χανιά, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.στελιος

μωρό

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον Στέλιο Μανουσάκη, αλλά και ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο της κόρης της, στο οποίο φοράει ένα φορμάκι που γράφει: «Το πρώτο μου Πάσχα».

Μαρία Ηλιάκη: Γιατί επιλέγουν την Κρήτη;

Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος επέλεξαν τα Χανιά της Κρήτης για να περάσουν τις ημέρες αυτές. Το όμορφο νησί άλλωστε είναι η γενέτειρα και των δυο γι’ αυτό και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς.

 

Η Μαρία Ηλιάκη αν και αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που το κοινό αγαπά πολύ, έχει επιλέξει να κρατά τη σχέση με τον αγαπημένο της όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και οι κοινές αναρτήσεις με τον Στέλιο Μανουσάκη είναι ελάχιστα.