Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, πολιορκείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τα κανάλια, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Είτε ως παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών είτε ως ηρωταγωνιστη σειρών. Εκείνος, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», φαίνεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και δη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «MYtv», στα γραφεία της κρατικής τηλεόρασης υπάρχει μία πρόταση για νέα σειρά, σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά (σ.σ.: «Το αύ-ριο μας ανήκει» κ.ά.), με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η συγκεκριμένη σειρά θα αποτελείται από 30 επεισόδια. Βέβαια, αν και το περιεχόμενο του σίριαλ παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, δεν αποκλείεται να είναι η μεταφορά του τελευταίου αστυνομικού – ιστορικού μυθιστορήματος του συγγραφέα, με τίτλο «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο», που ετοίμαζε. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά, εφόσον εγκριθεί, προορίζεται για τον ερχομενο Σεπτέμβριο.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έτοιμος για να… τσουγκρίσει!

Σε αναζήτηση τηλεοπτικού σταθμού να φιλοξενήσει το αγαπημένο « Στη υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαίνεται πως βρίσκεται η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη. Η συγκεκριμένη εκπομπή, άλλωστε, ήταν για χρόνια η καλύτερη παρέα των τηλεθεατών τα βράδια του Σαββάτου και ήδη έχει λείψει πολύ από τους δέκτες μας.

Κρούσεις για να την εντάξουν στο πρόγραμμά του έχουν ήδη κάνει τόσο η ΕΡΤ όσο και το ΟΡΕΝ, με την πρώτη να βλέπει το «Στην υγειά μας» ως μια ιδανική λύση ενόψει της νέας σεζόν.

Γιατί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινά πληθαίνουν οι εντάσεις μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής «Δυνατά», με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια και το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαντάζει ως ιδανικός αντικαταστάτης, ειδικά αν επανέλθει με τυμπανοκρουσίες στην ΕΡΤ.