Η αλήθεια είναι ότι η ΕΡΤ κάνει φιλότιμες προσπάθειες, και ενίοτε ανταμείβεται κιόλας, προκειμένου να κάνει την διαφορά. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχει ένας αέρας αλλαγής. Και αν τελικά πει το ναι και ο Φοίβος Δεληβοριάς τότε σίγουρα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Θα πει το ναι ο Φοίβος Δεληβοριάς;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η κρατική τηλεόραση έχει στα «σκαριά» την συμφωνία με τον καλλιτέχνη. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του έχουν προτείνει να μεταφέρει τη γνωστή Ταράτσα του Φοίβου στις οθόνες μας. Εμείς ευχόμαστε να ισχύει και φυσικά να πει το ναι!

Άγνωστο βέβαια παραμένει αν θα συνεχίσουν οι υπόλοιπες μουσικές εκπομπές που έχουν «χτίσει» το κοινό τους. Το «Μουσικό κουτί», «Η αυλή των χρωμάτων» και το «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια, έχουν καταφέρει να τραβήξουν τους τηλεθεατές με την ποιότητά τους.

Εκεί που μάλλον χωλαίνει το πράγμα είναι η μεσημεριανή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης. Το «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν λέει να βάλει μπρος στη μεσημεριανή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης. Αλλά και παλαιότερα δεν κατάφερε να το πετύχει το«φλερτ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Σμύρνη μου αγαπημένη: Έρχεται στην ΕΡΤ

Τα στελέχη της ΕΡΤ 1 πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν! Και μπορεί ακόμα να είμαστε στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ωστόσο οι προεργασίες για την επόμενη ξεκίνησαν! Γι αυτό και προκειμένου να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών, φαίνεται να εξασφάλισαν επίσημα τα δικαιώματα για τη μίνι σειρά  με την Μιμή Ντενίση, Σμύρνη μου αγαπημένη. Η σειρά που τόσο έχει διαφημιστεί και τόσα έχουν ακουστεί για το κόστος της,  βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Μιμής Ντενίση. Το σενάριο είναι της ίδιας και του Μάρτιν Σέρμαν ενώ η σκηνοθεσία είναι του Γρηγόρη Καραντινάκη.