Η Ναταλία Γερμανού πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, επέστρεψε ξανά στον Alpha αναλαμβάνοντας τη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Έκτοτε αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού και σίγουρα δεν θέλουν να τη χάσουν. Πρόσφατα λοιπόν, οι υπεύθυνοι του ALPHA και η παρουσιαστρια ξεκίνησαν μια σειρά συ- ζητήσεων προκειμένου να ανανεώσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η καινούργια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν προβλέπει μόνο τη συνέχιση της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» αλλά και την παρουσίαση ενός ψυχαγωγικού σόου στην prίme tίme ζώνη.

Κάτι που το επιβεβαίωσε και η Ναταλία Γερμανού σε δηλώσειc της, σε κάμερες των εκπομπών: «Εχουν αρχίσεr σι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και, όπως πάντα, προτεραιότητα έχει ο ALPHA, με τον οποίο μας δένει ένα συμβόλαιο και, όπως όλα δείχνουν, θα μας δένει και τον χρόνου. Το κανάλι με θέλει για το Σαββατοκύριακο, αλλά συζητάμε και για κάτι βραδινό. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό».

Να υπενθυμίσουμε ότι το επικρατέστερο πρότζεκτ που προορίζεται για την παρουσιάστρια είναι το «The Secret Song».’Ενα φορμάτ που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στη γαλλική τηλεόραση.

 

Από τη Ναταλία Γερμανού στη Δέσποινα Βανδή!

 

Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που η Ναταλία Γερμανού παρουσίαζε το «Chart Show» στον ΑLΡΗΑ. Με αυτή την εκπομπή η παρουσιάστρια γέμιζε τα τηλεοπτικά μας βράδια με παρέες από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Πολλές φορές μάλιστα οι παρέες ήταν έτοιμες για αποκαλύψεις και πολύ τραγούδι. Τώρα το ψυχαγωγικό πρόγραμμα αναβιώνει στο κανάλι της Κάντζας και η σκυτάλη περνά στη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα η τελευταία με το πέρασμα των… ετών, κάνει καριέρα παρουσιάστριας και πολύ της πάει. Την είδαμε ως κριτή στο J2US! Ωστόσο, μπορεί το λαμπερό σόου να τελείωσε αλλά η Δέσποινα Βανδή δε θα μείνει έτσι. Άλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να την κρατήσει στον ALPHA και να την εντάξει στο νέου σόου.

Η Δέσποινα Βανδή μάλλον διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Πέρα από τα προσωπικά της, που είναι φουλ ερωτευμένη με το Βασίλη Μπισμπίκη και τα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά.

Έτσι, κάθε Σάββατο η τραγουδίστρια, μαζί με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας της υποκριτικής της ελληνικής σόουμπιζ και όχι μόνο, δίνει το έναυσμα για μια διαφορετική μουσική εμπειρία.