Το αποψινό επεισόδιο του Survivor πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού έχει όχι μόνο αποχώρηση αλλά και έπαθλο φαγητού! Ελπίζουμε να μη σας κάνει εντύπωση που εστιάζουμε στο έπαθλο φαγητού! Είναι βέβαιο ότι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ περισσότερο ενδιαφέρονται για το τι πρόκειται να φάνε. Κι αυτό απλά γιατί εξαρτάται από τους ίδιους. Πρόκειται για αναπόσπαστο κομμάτι της επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο αφού μόνο με το φαΐ μπορούν να έχουν αντοχές και να τα βγάζουν πέρα στο στίβο μάχης!

Στο μεταξύ όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα μεταδοθεί απόψε (9/3) οι παίκτες φαίνεται να είναι πολύ εκνευρισμένοι! Μία από αυτές, που το κάνει και ολοφάνερο, είναι η Σταυρούλα. Μάλιστα η συγκεκριμένη παίκτρια κατάφερε μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που είναι στο παιχνίδι να έχει αποκτήσει κάμποσους εχθρούς τόσο από τους Διάσημους όσο και από τους Μαχητές.

Αυτό το είδαμε να γίνεται και από το βράδυ της Τρίτης, όταν και έγιναν τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα στο συμβούλιο του νησιού.

Επιπλέον δεν ήταν και κάποιο συγκλονιστικο μυστικό ότι οι Κόκκινοι του Survivor θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας χτες και θα μπορέσουν να έρθουν σε «επαφή» με τους δικούς τους ανθρώπους.

Όμως ήταν μία οριακή αναμέτρηση και οι Κόκκινοι επικράτησαν των Μπλε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Έτσι επέστρεψαν στις νίκες επάθλων επικοινωνίας, που μέχρι στιγμής ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

Όπως συνηθίζεται αυτή την εβδομάδα, οι Μαχήτριες ήταν εκπληκτικές και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 σε νίκες χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Survivor διαρροή 9/3: Ποια ομάδα θα πάρε το έπαθλο του φαγητού!

Όπως προείπαμε, οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού. Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν το συγκεκριμένο έπαθλο και να… γλεντήσουν τους αντιπάλους τους!