Σπύρος Παπαδόπουλος: Έτοιμος για να… τσουγκρίσει! Σε αναζήτηση τηλεοπτικού σταθμού να φιλοξενήσει το αγαπημένο « Στη υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαίνεται πως βρίσκεται η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη. Η συγκεκριμένη εκπομπή, άλλωστε, ήταν για χρόνια η καλύτερη παρέα των τηλεθεατών τα βράδια του Σαββάτου και ήδη έχει λείψει πολύ από τους δέκτες μας.

Κρούσεις για να την εντάξουν στο πρόγραμμά του έχουν ήδη κάνει τόσο η ΕΡΤ όσο και το ΟΡΕΝ, με την πρώτη να βλέπει το «Στην υγειά μας» ως μια ιδανική λύση ενόψει της νέας σεζόν.

Γιατί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινά πληθαίνουν οι εντάσεις μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής «Δυνατά», με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια και το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαντάζει ως ιδανικός αντικαταστάτης, ειδικά αν επανέλθει με τυμπανοκρουσίες στην ΕΡΤ.

Από την άλλη, η δημόσια τηλεόραση έχει πολλές μουσικές εκπομπές στη «φαρέτρα» της («Η αυλή των χρωμάτων», «Μουσικό κουτί»), οπότε δικαίως η Βίκυ Λάσκαρη φαίνεται πως δίνει προτεραιότητα στο ΟΡΕΝ. Η διοίκηση του καναλιού γνωρίζει πολύ καλά ότι το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» έφερε σπουδαία ποσοστά τηλεθέασης στο σύνολο της τηλεοπτικής του παρουσία , με εξαίρεση ίσως την τελευταία σεζόν στο ΣΚΑΙ. Γι’ αυτό και προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να το «κλείσει» για του χρόνου, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φυσικά και πάλι στο τιμόνι.