ΣΚΑΪ: Τα γρήγορα αντανακλαστικά σώζουν Γλυκάνισο και Άγρια Γη- Ανατροπή με τον προγραμματισμό του σταθμού! Ο ΣΚΑΪ αποδείχτηκε ότι είναι πολύ σκληρός αλλά και γρήγορος για να πεθάνει! Έτσι, έχοντας στη διάθεσή του τα νούμερα τηλεθέασης μόλις μίας ημέρας, έκανε την απόλυτη ανατροπή και έδειξε ότι είναι ένα κανάλι που φέτος θέλει να σταθεί επάξια δίπλα σε MEGA και ALPHA στον τομέα της μυθοπλασίας.

Έτσι, κι ενώ ο Γλυκάνισος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (21/9) στις 21:00, μέσω μίας ανακοίνωσης που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό του στο twitter και στο Instagram, μας γνωστοποιούσε ότι η σειρά θα προβληθεί την Παρασκευή 23/09 στις 22:00 με διπλό επεισόδιο και από εδώ και στο εξής θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα.

Γλυκάνισος

Γλυκάνισος

Προφανώς και τα αντανακλαστικά ήταν ταχύτατα αφού η δραματική σειρά θα ήταν πραγματικά λυπηρό να «θαφτεί». Ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και φυσικά τόσο ο Σασμός όσο και η Γη της Ελιάς, έχουν εδραιωθεί με δικό τους κοινό που δε φαίνεται εύκολα διατεθειμένο να αλλάζει κανάλι.

 

Έτσι με το μήνυμά του το κανάλι, κατάφερε όχι απλά να γυρίσει την τύχη του σίριαλ με το μέρος του αλλά και να μας δώσει μία εναλλακτική για τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον παράγοντα ποδόσφαιρο αλλά άλλο κοινό του ποδοσφαίρου και άλλο εκείνο της δραματικής σειράς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Άγρια Γη, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε την προβολή της και σε επανάληψη κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, στις 2 τα ξημερώματα και Παρασκευή στη 1:30.

Μένει να δούμε τι θα αποδώσουν οι αλλαγές.

ΣΚΑΪ: Δείτε το νέο τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει η Βασιλική-Την δηλητηριάζουν Αρετή και Ασπασία-Η Χάιδω ένα βήμα πριν τη φυλακή

Τηλεθέαση: Σαρώνει ο Σασμός, ανεβαίνει το GNTM – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Παράδεισος των κυριών

GNTM: Η εκνευρισμένη Σοφία Χατζηπαντελή θέλει Κύπρια νικήτρια- Και η Ματίνα Παγώνη στο διαγωνισμό;