Μπορεί η σειρά Γλυκάνισος να μην μπήκε με το… δεξί στη ροή του ΣΚΑΪ, ωστόσο η πλοκή είναι πολύ δυνατή. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προβάλλεται κατά τη διάρκεια της prime time όπου απέναντι παίζουν μεγάλα… θηρία!

Σασμός και Γη της Ελιάς δε φαίνονται να έχουν τη διάθεση να… παραχωρήσουν τις πρωτιές τους στους πίνακες της AGB στο κανάλι του Φαλήρου.

Η σειρά πάντως διαθέτει την ανάλογη πλοκή και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καθηλωτικές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Στρατής και Ραζάν συναντιούνται κρυφά και τα βλέμματά τους «βγάζουν φωτιές». Ο Πωλ ανησυχεί και φτάνει στο σημείο να ενημερώσει για αυτό και τον Μπίλι. Του λέει ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές οι εξαφανίσεις προσφύγων. Εντωμεταξύ η Ραζάν στέλνει φαγητό στον Στρατή μέσω του Καρίμ. Μέσα στο πακέτο υπάρχει κρυμμένο ένα σημείωμα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αναστασία λέει στη φίλη της Μαργαρίτα που ψάχνει τον εξαφανισμένο πρόσφυγα, ότι μπορεί να την βοηθήσει… ο Πωλ. Τι θα γίνει όταν στο μπαρ που δίνουν ραντεβού η Ανθή με τον Έκτορα, εμφανίζεται ο Νικήτας;

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς, ο Νικήτας  χορεύει ζεϊμπέκικο στο μπαρ μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ανθής. Εκείνος την καρφώνει στα μάτια. Όσο για την Ραζάν, ευτυχώς που έκανε την ανήξερη, γιατί ο Καρίμ, λέγοντας ότι τα ξέρει όλα, εννοούσε το ρατσιστικό επεισόδιο στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης και όχι για τον Στρατή.

Στο μεταξύ ο Στρατής επιστρέφει σπίτι αφήνοντας το σακάκι του στον καναπέ. Από μέσα, πέφτει το σημείωμα της Ραζάν. Ποιο θα είναι το χέρι που θα το σηκώσει από κάτω; Εν τω μεταξύ, η επίθεση στον Άγγελο εγείρει συναγερμό μεταξύ των φίλων του, ενώ στην Αθήνα, ο Αντρέας δίνει τη δικογραφία για το ναυάγιο στην Ελεάνα και συζητούν για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή. Τα πράγματα δυσκολεύουν όμως για τη Ραζάν όταν επιστρέφει το βράδυ στο κατάλυμα. Αυτή τη φορά, την περιμένει πιο επίμονη «ανάκριση».

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Γλυκάνισος

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Τέλος από το ΣΚΑΙ με πρόωρο φινάλε;

Προτεινόμενος για «όσκαρ» ο Νότης Μηταράκης – Αφού δεν τα κατάφερε στο υπουργείο θα διαπρέψει ως ηθοποιός

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Η Βικτώρια κατασκευάζει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο – Αυτός την βοηθάει