Στη δραματική καθημερινή σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, η Αρετή, αν και έχει περάσει καιρός από τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, δεν μπορεί με τίποτα να το δεχτεί! ‘Ετσι, ξεκινά και καταστρώνει νεά σχέδια για να διαλύσει τον γάμο των παιδιών και να φέρει τηην κόρη της πίσω!

Μάλιστα λέει τις σκέψείς της στην  Ασπασία η οποία της προτείνει να πάρει ένα «μαντζούνι» από την Χρυσούλα. Εκείνη τις συμβουλεύει  να το ρίξουν στο φαγητό του προσώπου που θέλουν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη για κάτι, προκειμένου να πιάσει η κατάρα τους.

Οι δύο πανούργες το κάνουν αλλά δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλουν αφού η νεαρή κοπέλα δηλητηριάζεται! Έπειτα, Βασιλική και Φίλιππος αντιλαμβάνονται ότι  η αδιαθεσία ξεκίνησε από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία. Αυό όπως είναι φυσικό γίνεται γνωστό και οι γυναίκες κατηγορούν την Χρυσούλα ότι είναι άχρηστη και γίνονται μαλλιά κουβάρια!

Στο μεταξύ η Χάιδω πρέπει να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα με κύριο αυτό της απαγωγής των δύο παιδιών.  Πρόβλημα όμως υπάρχει και με τον Λυκούργο, ο οποίος έχει μπλέξει σε μία σκοτεινή ιστορία και φοβάται για τη ζωή του.

Η ίδια δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από την Κατερίνα, μια κολλητή φίλη της Στέλλας. Η γυναίκα της εξομολογείται ότι πάσχει από ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας. Τότε εκείνη όπως είναι και πολύ ευαίσθητη, προθυμοποιείται να τη βοηθήσει και απευθύνεται σε φίλους και γνωστούς για να συγκεντρώσει χρήματα και να μεταβεί στην Ιαπωνία και να χειρουργηθεί! Η Χάιδω φτάνει στο σημείο να βάλει χέρι και στα δικά της χρήματα χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οδεύει στην καταστροφή! Όταν όμως πλέον το μαθαίνει, ο χρόνος θα έχει περάσει και θα είναι αμείλικτος!

Δείτε το αποψινό τρέιλερ της σειράς Η Γη της Ελιάς