Όσο πλησιάζει η προεκλογική περίοδος τόσο περισσότερο εντείνεται η προσπάθεια ενίσχυσης της ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ ο οποίος πέρα από την εκπομπή «Σήμερα» και το τρίο Οικονόμου – Πουλόπουλου – Κουτρουκόη έχει πολλούς λόγους ανησυχίας.

Ο Βασίλης Παπαδρόσος ως επικεφαλής στην ενημέρωση του σταθμού βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα ενισχυθούν και τα υπόλοιπα ενημερωτικά προγράμματα του καναλιού.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο, εκτός των άλλων, δέχεται και τις επιπτώσεις του χαμηλού lead-in από το προηγούμενο πρόγραμμα.

Από την άλλη οι «Αταίριαστοι» είναι μια μεγάλη ιστορία στη φετινή χρονιά με την αλλαγή στην ώρα προβολής τους λόγω Φαίης Σκορδά να έχει αποδειχτεί καταστροφική. Οι αλλαγές ετοιμάζονται εδώ και αρκετό καιρό ενώ στο τραπέζι έχει πέσει ακόμη και η «τράμπα» στην ώρα προβολής με την εκπομπή «Πρωινό μας». Ακόμη όμως και η εκπομπή που ακολουθεί τον Γιώργο Αυτιά το Σαββατοκύριακο προβληματίζει με τις αποδόσεις της.

Στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει σημάνει «συναγερμός» με τις αλλαγές να είναι προ των πυλών ενόψει της προεκλογικής περιόδου στην οποία θα δοθεί μεγάλη βάση το επόμενο διάστημα.

Με τα τωρινά δεδομένα ο διευθυντής του ραδιοφώνου, Βασίλης Χιώτης φαίνεται πως έχει ανεβασμένες μετοχές και έχει αποκτήσει σημαντικό συμβουλευτικό ρόλο στο κομμάτι της ενημερωτικής γραμμής που θα ακολουθηθεί.

Όλες οι ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Γι’αυτό χώρισα με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Το μεγάλο της απωθημένο

Καλό Μεσημεράκι – Ματίνα Νικολάου: Αυτό πρέπει να είναι το μέλλον της εκπομπής

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα βήμα πριν το έμφραγμα η Καλλιόπη – Αυτό την κάνει ράκος