Καλό Μεσημεράκι – Ματίνα Νικολάου: Πετυχημένη ηθοποιός με μακροχρόνια καριέρα στο θέατρο, η Ματίνα Νικολάου έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσω της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και του ρόλου της «Βάνιας».

Έναν ρόλο που η ίδια απολαμβάνει ιδιαίτερα και αποκαλεί «alter ego» της όμως σύμφωνα με όσα δήλωσε στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και στον Γιώργο Πράσινο θα ήθελε να κάνει κάποιο δραματικό ρόλο είτε σε σειρά είτε σε ταινία.

Η «Βάνια» όπως και το «Καλό Μεσημεράκι» ήταν εμπνεύσεις του σπεσιαλίστα του είδους Νίκου Μουτσινά. Όμως όπως όλα δείχνουν το Καλό Μεσημεράκι θα αποτελέσει παρελθόν με το τέλος της σεζόν. Η εκπομπή που σημείωσε μια ξεχωριστή και μεγάλη επιτυχία κυρίως στα πρώτα χρόνια της φαίνεται πως ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην Ελληνική τηλεόραση. Τουλάχιστον προς το παρόν καθώς η ίδια η Ματίνα Νικολάου αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά και η ίδια η ηθοποιός έστειλε το μήνυμά της στη κοινή της συνέντευξη με τον Βασίλη Πορφυράκη προμηνύοντας το τέλος της εκπομπής. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που της έγινε για το αν θα τελειώσει η εκπομπή η ίδια δήλωσε:

«Δε ξέρω τι απόφαση θα παρθεί, κυρίως από τον Νίκο, όμως η δική μου γνώμη είναι ότι όταν κάτι είναι τόσο πετυχημένο και τόσο όμορφο καλό είναι να σταματάει στην ακμή του. Οπότε θεωρώ πως καλό θα ήταν να κάνουμε μια παύση, γνωρίζοντας πως θα μου λείψει πάρα πολύ.»

Όπως και να έχει όμως, ότι και να γίνει στα επαγγελματικά τους και τη συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ, η Ματίνα Νικολάου δηλώνει πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι φίλος ζωής με τους δυο τους να είναι μέρος μιας μεγάλης παρέας και να κουβαλάνε χρόνια φιλίας μαζί τους.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα είδαμε την ηθοποιό να εκπλήσσει τον φίλο της στην εκπομπή εμφανιζόμενη ως ο εαυτός της για πρώτη φορά με τον Νίκο Μουτσινά να είναι εμφανώς συγκινημένος.

Η στιγμή που εμφανίζεται στο Καλό Μεσημεράκι για πρώτη φορά καλεσμένη η Ματίνα Νικολάου:

Ελληνική Showbiz – Gossip: Τι χρειάζονται τα ριάλιτι; Έναν Μπόμπαινα!

Φαίη Σκορδά: Αναλαμβάνει και σόου!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Εξαφανίζεται το μωρό της Βέλης – Φιλί που βάζει φωτιά!