Σε κρίση βρίσκεται στον ΣΚΑΪ η άλλοτε επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» με τη νέα ώρα προβολής τους φέτος να έχει φέρει χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Οι παρουσιαστές Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, παρά την καλή τους διάθεση, δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της εκπομπής.

Το κανάλι έκανε τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη και έχει επενδύσει πολλά στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η νέα πρωινή εκπομπή προβάλλεται στο δίωρο 10-12 με αποτέλεσμα οι Αταίριαστοι να έχουν μετακινηθεί στη ζώνη 12-2 η οποία μέχρι στιγμής δε φαίνεται να αποδίδει.

Από τον ΣΚΑΪ οι προσπάθειες για να σώσουν το πρόγραμμα συνεχίζονται. Οι προβληματισμοί συνεχίζουν να είναι έντονοι με τα νούμερα πλέον να έχουν πτώση και στο Γενικό σύνολο της τηλεθέασης το οποίο ήταν και η μεγάλη δυναμική της εκπομπής.

Σύντομα όπως όλα δείχνουν θα έχουμε νέες ανακατατάξεις και αλλαγές στην εκπομπή σε μια προσπάθεια για να επανέλθουν στα προηγούμενα τους επίπεδα καθώς τώρα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποδεικνύεται ανυπέρβλητη.

Οι πρώτες φήμες για μια μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει. Συγκεκριμένα, ο παλιός και έμπειρος αρχισυντάκτης Γιάννης Κολοκυθάς φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί ξανά από το κανάλι. Ο ίδιος συνεχίζει τη συνεργασία του με το ΣΚΑΪ ωστόσο τηλεοπτικά παραμένει στον «πάγο».

Όλες οι ειδήσεις

Η Eurovision 2023 πάει στον Κώστα Τσιμίκα!

ALPHA: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Εκεί πάει

Maestro: Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

ΣΚΑΪ: Δείτε την απολαυστική στιγμή που οι Αταίριαστοι συνάντησαν τον Απόλλωνα