Ο Σασμός συνεχίζει να ταράζει τα νερά με τις συγκλονιστικές εξελίξεις του! Η σειρά του Alpha που φέτος καθηλώνει το κοινό, θα γίνει ακόμα πιο συνταρακτική!

Όπως γράφει στο Τηλέραμα ο Βασίλης Ανδριτσάνος η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η πρωταγωνίστρια παλεύει με τον πόνο για τον χαμό του αδελφού της και με τον θυμό της για τον Αστέρη. Εκείνος είναι που έγινε φονιάς και κατέστρεψε τη ζωή της, αλλά και το μέλλον τους. Κάθε μέρα η νεαρή κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη μαυρίλα και στην απόγνωση και δεν έχει διάθεση ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Το βύθισμά της στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία, όμως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι πού θα φτάσει όλο αυτό. Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφού δεν θέλει πια να ζει δίχως τον αδελφό της και τον Αστέρη.

Είναι η Μαρίνα που βρίσκει την κόρη της σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη, ζητάει αμέσως τη βοήθεια του Άγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν είναι αισιόδοξοι πως η Αργυρώ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η κοπέλα έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ επιβαρυμένη

Ο Αντώνης και η Μαρίνα, μετά τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Εκείνη καταλαβαίνει πως ο Αντώνης είναι ο άνθρωπός της και ότι δεν μπορεί να τον κάνει πέρα, όχι τώρα, που τον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Μια τρομερή αποκάλυψη περιμένει όμως τη Μαρίνα, που θα ανατρέψει τα πάντα μέσα της.

Σασμός: Το τέλος

Τον τελευταίο καιρό η Άσπα βλέπει τον Κώστα να φεύγει από το πλευρό της. Επιπλέον κάθε φορά που τον βλέπει ξεσπάει επάνω της τα νεύρα του. Έχει πει αρκετές φορές στην Αργυρώ πως ίσως ήταν λάθος που επέστρεψε κοντά του. Ειδικά μετά τον ξυλοδαρμό της από εκείνον. Κάποια μέρα η Άσπα γνωρίζει για ακόμα μία φορά τη βίαιη πλευρά του Κώστα.  Και τότε θα καταλάβει πως ήρθε το τέλος…

 

Ο Άγγελος προβαίνει σε μια δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου. Αυτό πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων. Και βέβαια αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο νεαρός γιατρός θέλει να διεκδικήσει όλη την περιουσία που του στέρησαν και άνηκε στη μητέρα του. Η Καλλιόπη τού εξηγεί ότι μπορεί αρχικά η περιουσία να είχε δοθεί στην Ανθούλα, όμως εκείνη και οι γιοι της τη μεγάλωσαν. Αυτοί την αξιοποίησαν και τώρα δεν μπορεί εκείνος να θέλει να τα αλλάξει όλα.