Ένας κεραυνοβόλος και απόλυτα καλλιτεχνικός έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα στην ηθοποιό Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» και ο σκηνοθέτης ταξίδεψαν τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο για την Berlinale, το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ, όπου εκείνος συμμετείχε με την ταινία «Arcadia».

Η ταινία παρουσιάζει μια δυνατή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να μιλήσουν και να και τάξουν στα μάτια ο ένας τον άλλον.

Η Χριστίνα, μάλιστα, είχε ποστάρει τότε το τρέιλερ της ταινίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τον θαυμασμό της: «Είμαι τόσο υπερήφανη γι’ αυτόν τον ταλαντούχο τύπο, τον Γιώργο Ζώη. Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης».

Ο Γ. Ζώης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός. Ταλαντούχος, καλλιτεχνικά ευφυής, εναλλακτικός και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν διαθέτει ενεργούς λογαριασμούς στα social media, καθώς τον ενδιαφέρει να εκ- φράζεται μέσω της δουλειάς του.

Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τη Χρ. Χειλά-Φαμέλη, η οποία, σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της, είναι ξα να ερωτευμένη, έπειτα από τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Τάσος βλέπει αυτό που κανείς δεν έχει δει

Mother: Αυτή θα είναι στο πλευρό της Μαρίας Κίτσου στον ALPHA

Famagusta: Η Μαριάννα μεγαλώνει το παιδί της με τον φονιά πατέρα του στη φυλακή