Με τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Ελένης έκλεισε το Famagusta τον πρώτο του συγκλονιστικό κύκλο. Αυτή την Κυριακή η σειρά του Mega επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της στο οποίο θα έχουμε νέες ανατροπές.

Στέφανος Μιχαήλ (Θοδωρής) και Δάφνη Κιουρκτσόγλου (Μαριάννα) μίλησαν στον Τηλεθεατή για όλα όσα φέρνει ο δεύτερος κύκλος στους ήρωές τους.

Ο Θοδωρής βλέπει όλη την οικογένειά του να του γυρίζει την πλάτη μετά την αποκάλυψη. Στη συνέχεια όμως θα δούμε πως κάπως θα βρει ένα στήριγμα.

Στο μεταξύ η Μαριάννα μαθαίνει ότι είναι έγκυος και το χαρμόσυνο αυτό γεγονός δίνει χαρά στον Θοδωρή παρά τις συνθήκες. Η Μαριάννα από την άλλη θα μπερδευτεί ακόμη περισσότερο για το τι στάση πρέπει να έχει απέναντί του ενώ από την πρώτη στιγμή δείχνει αποφασισμένη να το μεγαλώσει μόνη της.

Η Μαριάννα βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο δίλημμα όμως. Γιατί μπορεί να πει ότι δεν υποστηρίζει έναν άνθρωπο που έχει κάνει αυτά τα πράγματα αλλά παράλληλα αυτό σημαίνει ότι διαγράφει όλη της τη ζωή και τα συναισθήματά της.

Όλες οι ειδήσεις

Σαν ψέμα: Η υπόθεση από τη νέα σειρά του OPEN

Survivor 6-4 spoiler: Πόσες ασυλίες θα κερδίσουν Διάσημοι και Μαχητές;

MasterChef: Το Twitter «βούλιαξε» για το… νέο Μπόμπενα!