Σε δύο τηλεοπτικούς ρόλους αναμένεται να επιστρέψει η Μαρία Κίτσου τη νέα σεζόν καθώς το Mother του Alpha, στο οποίο θα είναι και η πρωταγωνίστρια, ολοκληρώνει το casting των ηθοποιών.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στο θέατρο τη φετινή σεζόν απέχοντας από επιλογή από την τηλεόραση. Ωστόσο από το Φθινόπωρο επιστρέφει τόσο στο Mother όσο και στον ΑΝΤ1 με ρόλο στη Μάγισσα.

Τα δοκιμαστικά για να βρεθεί όλο το cast της νέας δραματικής σειράς συνεχίζονται. Στο πλευρό της καταξιωμένης ηθοποιού θα βρίσκεται σίγουρα η Ελένη Κοκκίδου ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρέθηκε και η Έλλη Τρίγγου. Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της Μάγισσας δε θα βρίσκεται τελικά στο πολλά υποσχόμενο δράμα.

Αντίθετα, οι πληροφορίες δείχνουν πως μία ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ στη σειρά «Αγγελική» του 2020 επιστρέφει. Ο λόγος για τη Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία έχει συμφωνήσει σε όλα με τους συντελεστές.

Παράλληλα, στο cast θα βρίσκονται τόσο ο Ιβάν Σβιτάιλο όσο και ο Αινείας Τσαμάτης τους οποίους είδαμε φέτος στα «Σύρματα» και στο «Μετά τη φωτιά» αντίστοιχα.

Όλες οι ειδήσεις

Σαν ψέμα: Η υπόθεση από τη νέα σειρά του OPEN

Famagusta: Η Μαριάννα μεγαλώνει το παιδί της με τον φονιά πατέρα του στη φυλακή

MasterChef: Το Twitter «βούλιαξε» για το… νέο Μπόμπενα!