Ο Σάκης Ρουβάς έκανε σήμερα 9/2 μία επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο τραγουδιστής που είναι πολύ ενεργός στα social media αλλά είχαμε καιρό να τον δούμε στην τηλεόραση, πήγε στην εκπομπή του Νίκου ο οποίος τον είχε ουσιαστικά προλογίσει μέσω μίας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με θαυμάστριά του.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μας προσκαλέσει σε μία ξεχωριστή online συναυλία που ενώνει των έρωτα με την άνοιξη.

Μία διαδικτυακή συναυλία που θα απολαύσουμε από την άνεση του σπιτιού μας και θα γεμίσει τις καρδιές και την ψυχή μας με αισιοδοξία και αγάπη.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνηςθα βρεθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «space green» και θα μοιραστεί μαζί μας τα πιο ερωτικά τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας.

Τραγούδια με τα οποία όλοι μας έχουμε ερωτευτεί, έχουμε χορέψει, τραγούδια που έχουμε αφιερώσει και έχουμε αγαπήσει.

Η Εύα Νάθενα, η οποία έχει αναλάβει την εικαστική επιμέλεια, θα παρουσιάσει χρώματα, εικόνες και υφές του έρωτα και της άνοιξης, και θα δημιουρήσει ένα ξεχωριστό θέαμα και μία αξέχαστη εμπειρία για όσους παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Η online συναυλία του Σάκη Ρουβά θα ξεκινήσει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 για να γιορτάσουμε μαζί τον έρωτα και την άνοιξη, και να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

«Ελάτε να φέρουμε την άνοιξη μες στο χειμώνα και μαζί θα έρθει και ο έρωτας. Σας περιμένω σε μία ξεχωριστή συναυλία, όπου θα ερωτευτούμε παρέα με τα αγαπημένα μου τραγούδια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται σε ανάρτηση στις σελίδες του Σάκη Ρουβά στα κοινωνικά δίκτυα.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του Viva.gr.

Τα εισιτήρια έχουν διάρκεια 48 ώρες. Το video της συναυλίας του Σάκη Ρουβά θα είναι διαθέσιμο από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 20:00 έως την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 20:00. Ο κωδικός εισόδου έχει διάρκεια δύο ώρες και ξεκινά να μετράει αντίστροφα μετά την πρώτη είσοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια που είστε συνδεδεμένοι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)