Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Σκουπίδια Φιλιππίδης και Λιγνάδης». Δεν μέτρησε τα λόγια του ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός που μεσουράνησε στη δεκαετία του ’90, μίλησε με σκληρά  αλλά αληθινά λόγια  για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τους προφυλακισμένους για σεξουαλικά εγκλήματα Λιγνάδη και Φιλιππίδη «άναδρα σκουλήκια». Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος των δύο ανδρών, τόνισε ότι τους αξίζουν τα χειρότερα, μετά τα όσα έκαναν.

 

«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για «αποκόμματα εφημερίδων». Όπως και αυτοί οι δύο αλλά και για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους. Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά». Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για πώς αντέδρασε όταν άκουσε για τις κατηγορίες εναντίον τους.

Πάντως ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μπορεί να μίλησε αλλά κάποιος άλλος προτίμησε να σιγήσει. Ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης μίλησε για τον κορονοϊό. Όταν όμως τον ρώτησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θέλησε να απαντήσει.

«Η τηλεόραση πρέπει να αφήσει τα ριάλιτι και όλη αυτή τη σαχλαμάρα των τελευταίων χρόνων. Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά είμαι υπέρ των θυμάτων και υπέρ του κινήματος metoo και ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Γαλίτης.