Ρολά θα κατεβάσει το Ράδιο Αρβύλα στα μέσα Απριλίου. Η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 σταματά να προβάλλεται από τις 15 Απριλίου. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία λήγει το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με το σταθμό του Αμαρουσίου. Επίσης πολλοί είναι αυτοί που βάζουν μπροστά τον Αρναούτογλου και την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος». Μπορεί στο προηγούμενο άρθρο αναφέραμε για το τέλος του Ράδιο Αρβύλα .

Δηλαδή, με όσα έχει προγραμματίσει το κανάλι, ο Αρναούτογλου είναι να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν με το παιχνίδι. Αυτά όμως απλά δεν ισχύουν!

Όλα αυτά περί συμβολαίων και λοιπά είναι για να καλύψουμε τη ζημιά που πάει να γίνει!

Για όλα όπως καταλαβαίνετε υπεύθυνος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και τα όσα διημείφθησαν μεταξύ Κανάκη και ΑΝΤ1 εκεί γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο Θεσσαλονικιός ήθελε να επιστρέψει στο πόστο του αλλά το κανάλι δεν ψηνόταν! Το χτύπημα με το revenge porn του Παναγιωτόπουλου ήταν βαρύ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ΑΝΤ1 αποφεύγει τέτοιες κακοτοπιές και κόβει «νύχτα» τα κακώς κείμενα. Με λίγα λόγια το οικογενειακό στιλ πρέπει να είναι ρητός κανόνας.

Ο Κανάκης ωστόσο είχε πολύ δυνατό συμβόλαιο για να πεταχτεί εν μία νυκτί εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Έτσι κανάλι και Κανάκης προχώρησαν σε μία άτυπη συμφωνία για να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα τουλάχιστον!

Ακόμα και τα δημοσιεύματα που υπήρχαν πριν μερικές μέρες με τον Γιάννη Σερβετά, προφανώς ήταν μέσα στο «κόλπο» με τον ΑΝΤ1. Δηλαδή να δημιουργηθεί μία αναστάτωση με στόχο την πτώση σιγά σιγά της άκρως επιτυχημένης κατά τ’ άλλα, σατιρικής εκπομπής.

Με αυτή τη μεσοβέζικη λύση, ο Κανάκης έχει όλο το χρόνο να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις. Ενώ ο ΑΝΤ1 από την άλλη βγάζει εκ του «ψυγείου» τον παγωμένο Γρηγόρη Αρναούτογλου που να δούμε τι ψάρια θα πιάσει χωρίς Μέλισσες για lead in!

Οι Ράδιο Αρβύλα σχολιάζουν…

 

Τι είχαν πει τότε για το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο