Την πρώτη του εμφάνιση μέσα από τη συχνότητα του OPEN θα πραγματοποιήσει, σήμερα (1/8) Δευτέρα, ο Νίκος Στραβελάκης ο οποίος απoχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. Ο δημοσιογράφος θα κάνει πρεμιέρα, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η πρεμιέρα θα γίνει σε προσωρινό πόστο, καθώς μετά την επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου από τη θερινή άδεια ο Ν. Στραβελάκης θα μετακrvηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες τις καθημεριvές θα έχει ρόλο πίσω από τις κάμερες, μετέχοντας στις συσκέψει για τις ειδήσεις.

Ανακατατάξεις και στα αντίπαλα στρατόπεδα φέρνουν οι μεταγραφές στον ενημερωτικό τομέα. Η μετακίνηση του Απόστολου Μαγγηριάδη από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ, όπου θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από Παρασκευή έως Κυριακή, φέρνει νέα δεδομένα και στο κανάλι του Φαλήρου που προχωρά σε αλχημείες για να καλύψει το κενό. Ποια Θα αναλάβει χρέη πολιτικού συντάκτη και ειδικότερα το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που κάλυπτε έως τώρα ο Απ. Μαγγηριάδης; Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που προορίζεται για να αναλάβει το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής είναι η Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία μετακινήθηκε από το OPEN για να ενταχθεί στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Διευρυμένο ρόλο θα έχει στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Δέσποινα, Βλεπάκη, η οποία, ως γνωστόν, θα είναι η πρώτη θηλυκή παρουσία που θα μπει τηλεοπτικά ανάμεσα στους «Αταίριαστους», Ντζούνο και Κούτρα.

Θα μπει στο rotation για τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου, αρχης γενομένης απο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σε αντίθεση με το OPEN όπου κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Υγείας, πλέον Θα μπει σε πιο βαθιά πολιτικά νερά, αφού ο Βασίλης Παπαδρόσος την προορίζει για τη… Χαριλάου Τρικούπη και την παρουσίαση της πολιτικής δράσης του Νίκου Ανδρουλάκη και συνολικά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.