Η μάχη της κουτάλας τη φετινή σεζόν κρίθηκε στο παρά ένα για τις ψυχαγωγικές εκπομπές αφού οι πρεμιέρες τους είναι έτοιμες και τα πάνελ είναι  ήδη στελεχωμένα. Ωστόσο μόλις λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής χρονιάς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «κλείδωσε» και θα είναι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα αλλά και της Δούκισσας Νομικού. Από την  άλλη, στον ΣΚΑΪ και δίπλα στη Φαίη Σκορδά, τη μεταγραφή του καλοκαιριού, θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τη μάχη της κουτάλας!

Από την άλλη, σε άλλες εκπομπές θα βρεθούν ο Νικόλας Σακελλαρίου ο οποίος παίρνει τη θέση της Κατερίνας Λένη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA.

Τέλος έκλεισε στο OPEN, ο Λευτέρης Λαζάρου. Ο σπουδαίος σεφ θα εμφανίζεται στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου «Εμείς» που θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη.

Στο OPEN η Ίνα Ταράντου

Η Ίνα Ταράντου, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Η ζωή αλλιώς» στην ΕΡΤ 1, αποφάσισε να βάλει πλώρη για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες και δη στο ΟΡΕΝ. Πρόσφατα, μάλιστα, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας την καλωσορίζει στο δυναμικό του: «Το ΟΡΕΝ, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζει στο δυναμικό τον την Ίνα Ταράντου. Μία “αεικίνητη” δημοσιογράφο με πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία σε διαφορετικά είδη τηλεοπτικών προγραμμάτων και σήμα κατατεθέν τη μοναδική αμεσότητα και την ανθρωποκεντρική οπτική με την οποία προσεγγίζει πάντα τα Θέματά της. Με ζεστασιά και διεισδυτικό, ειλικρινές ενδιαφέρον, αφουγκράζεται τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους, χτίζοντας εικόνες με έμφαση στο συναίσθημα.

Η ‘Ινα Ταράντου, με την αγάπη της για την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, την αστείρευτη διάθεση να δοκιμάζει, να αναζητά και να γνωρίζει συνεχώς καινούριες εμπειρίες, έρχεται στο ΟΡΕΝ, να τις μοιραστεί μαζί μας, ενισχύοντας το νέο πρόγραμμα τον σταθμού». Να σημειωθεί ότι η νέα εκπομπή της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας προορίζεται για την καθημερινή, απογευματινή ζώνη, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μάριον Μιχελιδάκη.