Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά την οποία διεκδικούσαν πολλοί, φεύγει από το Μαρούσι και πάει στα νότια προάστια. Από εκεί, από το Φάληρο δηλαδή θα μας λέει πλέον την καλημέρα της και ταυτόχρονα θα αλλάξει και όλη την πρωινή ζώνη.

 

Ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μετακίνησης. Από τη στιγμή που οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον ΑΝΤΙ , το κανάλι στο οποίο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της, εννέα ολόκληρα χρόνια, έκλεισαν, η Φαίη Σκορδά έψαχνε τον επόμενο σταθμό της.

Στην ουσία, βέβαια, η ίδια δεν χρειάστηκε καν να σηκώσει το τηλέφωνο. Κάποια κανάλια -σύμφωνα με τις πληροφορίες το Star και ο ΣΚΑΪ– έσπευσαν να εκδηλώσουν αμέσως το ενδιαφέρον τους, γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιό της έληγε το καλοκαίρι και πως η ανανέωσή του δεν έπρεπε να θεωρείται πια, όπως άλλες χρονιές, δεδομένη.

Φέτος, τα ζητήματα που είχαν να επιλύσουν η παρουσιάστρια και οι ιθύνοντες στο Μαρούσι ήταν πολλά και η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ. Η ίδια, όμως, ήταν αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη θητεία της στο «Πρωινό» και μετά να συζητήσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Το σίριαλ όμως με την μετακίνησή της κράτησε αρκετά.

Αρκεί να αναφέρουμε τις ημερομηνίες 8 Ιουλίου, που το «Πρωινό» του ΑΝΤΙ όπως το γνωρίζαμε έριξε τίτλους τέλους, η ίδια αποχαιρέτησε τους θεατές και το κανάλι εξέδωσε την ανακοίνωση με την οποία της ευχόταν καλή συνέχεια, χρειάστηκε να περάσουν 19 ημέρες, μέχρι την Τετάρτη 27 του μήνα, που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η ανακοίνωση με την οποία ο ΣΚΑΪ την καλωσορίζει στην ομάδα του.

Βέβαια, για πολλούς η απόφαση ήταν ήδη ειλημμένη. Πλέον επισημοποιήθηκε και η Φαίη Σκορδά προφανώς Θα… επισπεύσει τις διακοπές της. “Ενα νέο πρωινό πρόγραμμα θα στηθεί από τήν αρχή, μετατρέποντας τον ΣΚΑΙ σε ρυθμιστή μιας ζώνης στην οποία μέχρι τώρα δεν είχε εμπλοκή, Οι ισορροπίες στην πρωινή ψυχαγωγία δεδομένα θα αλλάξουν και το στοίχημα είναι μεγάλο για όλες τις πλευρές.