Οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους με το μέλλον τους στην τηλεθέαση να διαφαίνεται λαμπρό αν κρίνουμε και από όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια. Χωρίς μέλλον φαίνεται όμως πως ήταν η σχέση γνωστού πρωταγωνιστή της σειράς με την επίσης γνωστή σύντροφό του με τις κινήσεις τους στα social media να δείχνουν ένα όχι και τόσο καλό τέλος.

Ο λόγος για τον Παύλο Πιέρρο ο οποίος, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της RealNews της Κυριακής, χώρισε οριστικά από’ τι φαίνεται με την αθλητική δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρσι στο Open καθώς ο ηθοποιός συμμετείχε στο σίριαλ «Τελευταία ώρα» ενώ η δημοσιογράφος βρίσκεται επί χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ του καναλιού.

Οι δυο τους πήγαιναν μάλιστα μέχρι τη Κύπρο μαζί όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς με όσους τους γνώρισαν μαζί να λένε τα καλύτερα για το ζευγάρι. Έχοντας κοινές βάσεις στην υγιεινή διατροφή και τον αθλητισμό η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει.

Όμως όλα τα παραπάνω φαίνεται πως άλλαξαν ριζικά πρόσφατα και αποτελούν παρελθόν. Μετά από περίπου ένα χρόνο μαζί οι κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram εξαφανίστηκαν ενώ έγιναν και τα ανάλογα unfollow στο προφίλ ο ένας του άλλου.

Ο λόγος για αυτή την άσχημη κατάληξη δεν έχει γίνει γνωστός με τους δυο τους να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να επικεντρώνονται στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Εξάλλου από τη μία οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1 και από την άλλη η καριέρα της δημοσιογράφου, η οποία εκτός από εκπομπές στο Open κάνει podcasts αλλά και μαθήματα δημοσιογραφίας σε ΙΕΚ, βρίσκονται στο απόγειό τους.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor all star: Ανατροπή με την πρεμιέρα – Τότε θα γίνει τελικά

Γιάννης Αλαφούζος: Αγοράζει νέο κανάλι – Αυτό είναι

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σφαγή Λευτέρη – Παντελή – Συνάντηση φωτιά στο αεροδρόμιο