Τα μυστικά πολλών κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί στη σειρά Παγιδευμένοι. Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμα και ο Ανδρέας λαμβάνουν το απειλητικό τους ραβασάκι από τον ‘Αγγελο.
Ειδικά ο Δημήτρης προβληματίζεται, από τη στιγμή που έμαθε ότι ο πατέρας του ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της ‘Αννας. Για πρώτη φορά στη ζωή του σκέφτεται σοβαρά να παραβεί τις αρχές του και να αποκρύψει την αλήθεια! Γιατί ξέρει ότι, αν της αποκαλύψει ό,τι έμαθε, θα χάσει για πάντα την ‘Αννα. Από την άλλη, τον πιέζει ο χρόνος… Ο Άγγελος έχει δώσει και σε εκείνον συγκεκριμένη διορία…

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη στη σειρά του ΑΝΤ1 όταν η Άννα επισκέπτεται στο σπίτι του τον Δημήτρη και του λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του! Εκείνος «παγώνει» και, αντί να της πει ότι και ο ίδιος την αγαπάει, της ομολογεί τα πάντα για τη μελανή σελίδα στη ζωή του πατέρα του… Η Άννα, σοκαρισμένη, βρίσκει τον Σπύρο και τον ρωτάει πώς τόλμησε να την κοροϊδέψει και να παίζει θέατρο τόσο καιρό μαζί της ενώ ήταν ο άνθρωπος που της είχε στερήσει τον πατέρα της για πέντε χρόνια και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της ζωής της.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της Άννας εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος και η νεαρή δικηγόρος τον αναζητά παντού. Φτάνει στο σημείο ακόμα και να βάλει αφίσες σε όλους τους δρόμους προκειμένου να τον βρει… Ο Σπύρος παρακολουθεί τις κινήσεις της και τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Φοβάται πως θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και ο μικρός του γιος θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή… Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει, μια συνάντηση όμως θα τον εκπλήξει.

Ο Άγγελος έχει σπείρει για τα καλά τον τρόμο και περισσότερο από όλους στον πατέρα του.’Ετσι, ο Αλέκος τού προτείνει να τον βγάλει με κάποιον τρόπο από τη φυλακή και να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό, με αντάλλαγμα να ξεχάσει όσα γνωρίζει. Ο Ανδρέας συναντά την κόρη του στο νοσοκομείο, και εκείνη, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι απέναντί της τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη στη μητέρα της. Εκείνος θέλει πάρα πολύ να μιλήσει ανοιχτά στην κόρη του, όμως ξέρει ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να το κάνει. Τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή… Ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε σαν δικό του παιδί είναι πολύ βίαιος και δεν είναι καθόλου απίθανο κάποια στιγμή να ξεσπάσει και πάνω της, όπως έκανε με τη μητέρα της. Αποφασίζει να κάνει υπομονή. Δεν θα μείνει όμως με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά θα ερευνήσει τα πάντα γι’ αυτόν, ώστε να ξέρει πώς θα τον αντιμετωπίσει. Στο μεταξύ, η Άννα ζει ένα ακόμα δράμα, αυτή τη φορά με την ανιψιά της, τη Λίνα, η οποία, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθεί πως πήρε αναβολικά, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Μέσα από την περιπέτειά της μάλιστα μαθαίνει ότι την εκβιάζει και αυτήν ο Άγγελος στη σειρά Παγιδευμένοι!

Η Κατερίνα έχει πανικοβληθεί από τη στιγμή που ο Σταύρος τής είπε οτι η παρατυπία που έκανε κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ζητά από τον αδελφό της να κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση, εκείνος όμως της εξηγεί ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, αφού το γνωρίζει ο Αγγελος και, αν δεν ερευνήσει ο ίδιος το θέμα, θα αποκαλύψει αυτός τα πάντα.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν