Το σίριαλ για το πότε τελικά θα γίνει η πρεμιέρα του Survivor all star συνεχίζεται. Ο ΣΚΑΪ αν και θέλει να επιδιώξει μια γρήγορη έναρξη φαίνεται πως θα αναγκαστεί να την αναβάλει.

Τα χαμηλά νούμερα του καναλιού σε κάποια προγράμματα ενημέρωσης αλλά κυρίως στην ψυχαγωγία έχουν σημάνει συναγερμό για το κανάλι του Φαλήρου. Η επιστροφή του Survivor στη βραδινή ζώνη δείχνει αυτή τη στιγμή η μόνη λύση για να ξαναμπεί ο ΣΚΑΪ δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης της Prime Time όπου αυτή τη στιγμή έχει μόνο τις Κυριακές το The Voice.

Την ίδια ώρα, τα υπόλοιπα κανάλια αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και την έναρξη του ριάλιτι για να καθορίσουν και αυτά το δικό τους πρόγραμμα. Εντωμεταξύ, τα λοιπά προπορευόμενα κανάλια (Mega, Alpha, ΑΝΤ1, Star) βρίσκονται πολύ κοντά σε μία συμφωνία για παύση των σειρών μυθοπλασίας από 23 Δεκεμβρίου μέχρι 16 Ιανουαρίου. Ωστόσο ακόμη υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις καθώς κάποιοι δε θεωρούν ότι πρέπει να αφήσουν «ελεύθερο το πεδίο» στον ΣΚΑΪ για να ανέβει στην τηλεθέαση.

Όμως η τελευταία επιθυμία του ΣΚΑΪ για έναρξη του Survivor all star πριν τα Χριστούγεννα δε φαίνεται να πραγματοποιείται και τα δεδομένα αλλάζουν ξανά.

Σύμφωνα λοιπόν με την έντυπη έκδοση της RealNews της Κυριακής, η Acun media αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην παραγωγή για μια νωρίτερη έναρξη και οι επικρατέστερες ημερομηνίες αυτή τη στιγμή είναι είτε η Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου είτε η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου!

Αυτό διότι οι στίβοι μάχης ετοιμάζονται ξανά από την αρχή ενώ υπάρχουν θέματα προγραμματισμού και με τα άλλα Survivor Τουρκίας και Ρουμανίας τα οποία χρησιμοποιούν τους ίδιους στίβους.

Την ίδια ώρα η τελική απόφαση της παραγωγής είναι το Survivor all star να έχει αποκλειστικά μόνο παίκτες από παλαιότερα Survivor κάτι το οποίο σημαίνει ότι περίπου 60 πρώην παίκτες πρέπει να συμφωνήσουν για να μπουν στο παιχνίδι!

Όλες οι ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Γι’αυτό χώρισα με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Το μεγάλο της απωθημένο

Ξένια Καλογεροπούλου: Είμαι περίπου τυφλή – Το πρόβλημα υγειας που έχει

Love Island: Αυτό το ζευγάρι είναι ο μεγάλος νικητής