Ο όμιλος του ΣΚΑΪ φαίνεται πως προχωράει σε επεκτατικές κινήσεις τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος όπως όλα δείχνουν είναι κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία για την εξαγορά νέου καναλιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της RealNews της Κυριακής, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αλλά και πρόεδρος του ΣΚΑΪ βρίσκεται σε επαφές με τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την αγορά των δικαιωμάτων του AΡΤ TV. Μάλιστα οι συζητήσεις φέρεται να είναι σε προχωρημένο επίπεδο και να εξελίσσονται θετικά. Κάποιες πηγές ισχυρίζονται ακόμη και ότι η συμφωνία είναι κλεισμένη και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά.

Το περιφερειακό, αν τελικά επιτευχθεί η εξαγορά, θα αποτελέσει το μέσο του Αλαφούζου για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για το ΣΚΑΪ 24. Αυτό το σχέδιο υπάρχει εδώ και χρόνια στο συρτάρι του επιχειρηματία και έχει φτάσει κοντά στο να υλοποιηθεί στο παρελθόν όμως μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει.

Πέρα από τα παραπάνω όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος επεκτείνεται και στο ραδιόφωνο με τον όμιλο του ΣΚΑΪ να έχει εξαγοράσει πριν λίγες μέρες δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς τον ΜΕΝΤΑ fm και το Pepper. Αναμένεται η συνέχεια των κινήσεων του επιχειρηματία…

Όλες οι ειδήσεις

Survivor all star: Ανατροπή με την πρεμιέρα – Τότε θα γίνει τελικά

STAR: Σε απόγνωση με το Asia Express – Τι έχει συμβεί

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σφαγή Λευτέρη – Παντελή – Συνάντηση φωτιά στο αεροδρόμιο