Σε δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο το δίδυμο των παρουσιαστών της πολύ πρωινής εκπομπής του Open από τη νέο σεζόν και μετά. Το μεγάλο όνειρο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου είναι να πείσει τον Δημήτρη Καμπουράκη να μην επιλέξει τον δρόμο της πολιτικής και να στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του Άκη Παυλόπουλου.Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό φαντάζειστην παρούσα συγκυρία από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Η εναλλακτική που φερεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα της Παιανίας είναι το… δημοσιογραφικό πάντρεμα τον Παναγιώτη Στάθη. ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημενες συζητήσεις με τον τηλεοπτικά σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, με την Ευλαμπία Ρέβη. Στην περίπτωση αυτή θα αναζητήσει άλλη λύση για το πρωινό του Σαββατοκύριακου μαζί με τον ΒασίληΤσεκούρα.

Αν τελικώς προχωρήσει το θέμα, το δίδυμο Στάθη- Ρέβη θα παίρνει τη σκυτάλη από τη Χρύσα Φώσκολου και άλλον έναν δημοσιογράφο. που θα ναι μαζί της στο slot 5-7, καθώς για λίγες ακόμα ημέρες παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη προτιμήθηκε να τοποθετηθεi στην έναρξη του πρωινού ενημερωτικού προγράμματος. Στο μεταξύ, όπως μαθαίνουμε ο Νίκος Στροβελάκης θα βρεθεί στις επάλξεις του Open από την επομένη κιόλας της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΪ στις 30 Ιουνίου, ενώ πέραν της παρουσίασεης του κεντρικού δελτίου τον Σαββαtοκύριακου θα μετακομίσει ατην Παιανία με ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο καθώς ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα του δώσει το χρίσμα του Διευθυντή Σύνταξης. Ως εκ τούτου θα λειτουργεί επί της ουσίας ως alter ego του άλλοτε συνοδοιπόρου του στο παλαιό MEGA.

Την ίδια στιγμή, στην Παιανία ετοιμάζονται για ακόμα ένα ρευστό καλοκαίρι, αφού οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για την επικοινωνία και την ενημέρωση, αντίστοιχα. Ίσως το πιο ανώδυνο μέτωπο σε αυτή τη φάση είναι η αντικατάσταση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρωινό. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, παρελθόν αποτελούν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPENμε δική τους πρωτοβουλία- ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Αγγελος Τόμπρος (οδεύει προς Μαρούσι), και ο αρχισυντάκτης, Βασίλης Λεβέντης, οι οποίοι αποτελούν τους τελευταίους κρίκους στην αλυσίδα των διαδοχικών αποχωρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό του επιχειρηματία από το Ροστόφ.