Υστερα από την αποχώρηση του Ακη Παυλόπουλου, τηs Φαίηs Μαυραγάνη και του Γιάννη Παπαδόπουλου από το OPEN, οι ιθυνοντεs του σταθμού έχουν μπροστά τους ένα σταυρόλεξο για γερούs λύτεs αφού δύο εκπομπές βρίσκονται με κενά στην παρουσίαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ωρα Ελλάδοs» παραμένει η Ευλαμπία Ρέβη, ενώ κοντά σε συμφωνία μετον σταθμό για να αναλάβουν τη συμπαρουσίαση είναι ο Mάvos Νιφλήs αλλά και η Χρύσα Φώσκολου η οποία φέτοs συνεργάζεται με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ 1 κα τον Γιώργο Παπαδάκη. Οσο για τον Νίκο Στραβελάκη του οποίου το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ λήγει, έχει δεχθεί προτασειs σχεδόν από το σύνολο των καναλιών. Αν και θεωρούταν πιο πιθανό να τον δούμε στον ΑΝΤΙ, τελικά ενδέχεται να κατευθυνθεί προs το ΟΡΕΝ.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι αντικαταστάτες τους, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει δρομολογήσει εδώ και λίγο καιρο κάποιες επαφές. που όμως δεν έχουν οδηγήσει σε οριστικές συμφωνίες ή, αν αυτό έχει συμβεί, το κροτάει επτασφράγιστο μυστικό.

 

Την ίδια στιγμή, στην Παιανία ετοιμάζονται για ακόμα ένα ρευστό καλοκαίρι, αφού οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για την επικοινωνία και την ενημέρωση, αντίστοιχα. Ίσως το πιο ανώδυνο μέτωπο σε αυτή τη φάση είναι η αντικατάσταση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, για την παρουσίαση του οποίου φαίνεται να έχει κλειδώσει η Ευλαμπία Ρέβη, ενώ συ μπαρουσιαστής θα είναι εκτός απροόπτου ο Βασίλης Τσεκούρας. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, παρελθόν αποτελούν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPENμε δική τους πρωτοβουλία- ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Αγγελος Τόμπρος (οδεύει προς Μαρούσι), και ο αρχισυντάκτης, Βασίλης Λεβέντης, οι οποίοι αποτελούν τους τελευταίους κρίκους στην αλυσίδα των διαδοχικών αποχωρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό του επιχειρηματία από το Ροστόφ.