Το νέο διοικητικό συμβούλιο του OPEN σχεδιάζει με προσοχή το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί στον ενημερωτικό τομέα να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις και αφίξεις, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον ψυχαγωγικό, όπου αποφασίστηκε κάποια πρόσωπα να παραμείνουν στις θέσεις τους και απλά να ενισχυθούν. Αναφερόμαστε στην Μπέττυ Μαγγίρα, στην Ελένη Τσολάκη, στη Μάριον Μιχελιδάκη και στον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι Θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν στη ζώνη που βρίσκεται ο καθένας τους τις εκπομπές «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», «ΟΡΕΝ Weekend», «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και «Ενα τραγούδι ακόμα», αντίστοιχα. Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έχουν αναβάλει τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς η διοίκηση του σταθμού ζήτησε να παρατείνουν την παραμονή τους στον «αέρα» μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

Υστερα από την αποχώρηση του Ακη Παυλόπουλου, τηs Φαίηs Μαυραγάνη και του Γιάννη Παπαδόπουλου από το OPEN, οι ιθυνοντεs του σταθμού έχουν μπροστά τους ένα σταυρόλεξο για γερούs λύτεs αφού δύο εκπομπές βρίσκονται με κενά στην παρουσίαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ωρα Ελλάδοs» παραμένει η Ευλαμπία Ρέβη, ενώ κοντά σε συμφωνία μετον σταθμό για να αναλάβουν τη συμπαρουσίαση είναι ο Mάvos Νιφλήs αλλά και η Χρύσα Φώσκολου η οποία φέτοs συνεργάζεται με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ 1 κα τον Γιώργο Παπαδάκη. Οσο για τον Νίκο Στραβελάκη του οποίου το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ λήγει, έχει δεχθεί προτασειs σχεδόν από το σύνολο των καναλιών. Αν και θεωρούταν πιο πιθανό να τον δούμε στον ΑΝΤΙ, τελικά ενδέχεται να κατευθυνθεί προs το ΟΡΕΝ.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι αντικαταστάτες τους, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει δρομολογήσει εδώ και λίγο καιρο κάποιες επαφές. που όμως δεν έχουν οδηγήσει σε οριστικές συμφωνίες ή, αν αυτό έχει συμβεί, το κροτάει επτασφράγιστο μυστικό.