Σε καθεστώς συνεχούς ροής ενημέρωσης κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα συνεχίσει το Open και την επόμενη εβδομάδα, συμπληρώνοντας έναν μήνα έκτακτης μετατροπής του προγράμματός του. Μοναδική εξαίρεση στον… κανόνα θα αποτελέσει η Μάριον Μιχελιδάκη, που κανει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα στις 14:00 με εκπομπή infotainment, η οποία, ωστόσο, υπάγεται στην ψυχαγωγία.

Μαζί της θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο Φοίβος Παπαδάκης (γιος του Γιώργου Παπαδάκη), ενώ την ομάδα συμπληρώνουν ο Αλέξανδρος Κλώσσας, η Μαριέλλα Σαββίδου και ο Γιάννης Μπούτος.

Το Open κάνει δειλά βήματα προς την κανονικότητα και «σπάει» ταν 24ωρη ενημέρωση προγραμματίζοντας ταινίες και σειρές στην prime time, ενώ διατηρεί αμιγώς ενημερωτικό όλο το off-peak πρόγραμμα έως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Εκτός «αέρα» αναμένεται να μείνουν και ταν προσεχή εβδομάδα οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου και μίλησε για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ μετά από πάρα πολλά χρόνια συνεργασίας.
«Το κλικ έγινε γιατί ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες άγονου διαλόγου, μετά την αιφνίδια, για μένα, διακοπή της εκπομπής που έκανα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.
«Δεν συνέβη και δεν ήξερα τις αποφάσεις, μέχρι που επέστρεψα από διακοπές για προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Θεώρησα άδικη τη συμπεριφορά απέναντί μου, μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά».

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε κλείνοντας: «Σε αυτό το κλίμα χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα την πρόταση για το Open από πρόσωπα που γνώριζα και εκτιμώ. Είχα τη διάθεση να ακούσω κι όσο το συζητούσα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.