Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ενημέρωση του Open με φόντο την απογοητευτική σεζόν του καναλιού της Παιανίας από πλευράς τηλεθέασης και τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διοι-κούντων και του επικεφαλής του τομέα, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, για βελτίωση των σχετικών επιδόσεων από το προσεχές φθινόπωρο.

Εξάλλου, ο έμπειρος δημοσιογράφος επιθυμεί να δοθεί ισχυρό στίγμα ενόψει της προεκλογικής περιόδου και, ως εκ τούτου, αναζητά τις καλύτερες επιλογές. Πέραν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. όπου η παραμονή της Πόπης Τσαπανίδου στο τιμόνι της παρουσίασης δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, παρά την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, προδιαγεγραμμένη είναι η αλλαγή πορείας των δύο πρωινών ενημερωτικών εκπομπών.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου για τον ΣΚΑΪ, (αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λόγω εμπλοκών στο συμβόλαιό του με το OPEN, στο καθημερινό «Ώρα Ελλάδος» προωθείται η λύση ενός διδύμου-έκπληξη, που σύμφωνα με τους επιτελικούς σχεδιασμούς. είναι πιθανό να συνθέσουν ο δημοσιογράφος του Real FM και του enίkos.gr. Μάνος Νιφλής και η προερχόμενη από τον ΑΝΤΙ Χρύσα Φώοκολου, η οποία αυτό το διάστημα είναι στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Τα στελέχη του Open έχουν πραγματοποιήσει  ήδη επαφές μαζί τους και, όπως λένε οι γνωρίζοντες, υπό συγκεκριμένες συνθήκες θο μπορούσε να υπάρξει βάση συνεννόησης.

Στην περίπτωση, πάντως, που «στραβώσουν» οι εν λόγω διεργασίες, ο Χρ. Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί προ νέου αδιεξόδου, με απροοδιόριστες συνέπειες.

Σε ό,τι αφορά πάντως την Ευλαμπία Ρέβη, ίδιες πηγές τη στέλνουν στο πρωινό του Σαββατοκύριακου αντί της Φαίης Μαυραγάνη  που ήδη κούνησε το μαντήλι για Μαρούσι πλευρά!
η 1Ιιι