Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA και μίλησε για τις «κόντρες» που του καταλογίζουν τόσο με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, όσο και με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο ηθοποιός, είπε για τον Γιάννη Κακλέα:

«Βγαίνω να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν επιτρέπεται με το ταλέντο και την ευφυία που έχουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας. Δεν ήταν δήλωση αυτή, ότι “θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το βαθύ λαρύγγι στο θέατρο παρά τον Σεφερλή’. Κι εκεί του απάντησα ότι αν αισθάνεται περήφανος με αυτό, ας το κάνει» είπε αρχικά ο ηθοποιός. «Κι επειδή μου ζήτησε συγγνώμη μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα, σας λέω και το όνομα, είπα ότι προτιμώ τη συγγνώμη να μου τη ζητήσει δημόσια ο ίδιος, όπως έκανε και τη δήλωση».

Ας ξεκινήσουμε με αυτό. Γιατί θα πρέπει να πει δημόσια τη συγνώμη; Δεν του φτάνει που ίσως μετάνιωσε; Δεν αρκεί ότι αναγνώρισε το ενδεχόμενο λάθος του; Η συγνώμη έχασε την αξία επειδή ήταν επί προσωπικού; Το νόημα δεν παραμένει το ίδιο; Γιατί θεωρεί ότι θα ωφεληθεί; Έχει ανάγκη ο Κακλέας από την εκτίμηση του Σεφερλή ή και το αντίστοιχο; Γιατί θα πρέπει όλοι να ζητούν συγνώμη ή να σύρονται στα δικαστήρια από τον Σεφερλή; Δεν διαθέτει ένα μεγάλο ταλέντο; Δεν είναι ένας κωμικός ηθοποιός που το κοινό τον αγαπά; Γιατί θα πρέπει για προσωπική του ικανοποίηση να «τρέχει» όποιον δεν έχει ίδιο γούστο με εκείνον ή κρίνει τη δουλειά του;

Από την άλλη έχουμε τις δηλώσεις για τον Λάκη Λαζόπουλο. 

«Αν δεν ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής και τι κάνει 32 χρόνια, με δύο θέατρα, τα μεγαλύτερα της χώρας, δικά του, με παραστάσεις χειμώνα καλοκαίρι, με εκπομπές στην τηλεόραση, show, σειρές, ας ρωτήσει ένα μικρό παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής. Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής».

Πολύ ωραία και σε αυτό. Το γεγονός ότι έχει δύο θέατρα και εκπομπές δεν τον κάνει και κάτι το ξεχωριστό! Προφανώς και η Ειρήνη Παππά που δεν είχε δικό της θέατρο ή εκπομπή, έκανε το κοινό να παραληρεί. Αλλά και νέοι ηθοποιοί που είναι εξαιρετικοί, δεν έχουν δικά τους θέατρα και εκπομπές.

Μάλλον ατυχή τα παραδείγματα λαοφιλέστατε κ. Σεφερλή. Στη θέση σας θα κάναμε μόνο αυτό που ξέρουμε καλά. Τον κόσμο να γελάει. Και τελικά, αν σε κάποιον δεν αρέσουμε καλό είναι να το αποδεχόμαστε…

Μάρκος Σεφερλής: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή 

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοκτονεί η καπετάνισσα;

Δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ για τους νέους – Ποιοι θα την δικαιούνται

Φαίη Σκορδά: Οριστικό- Τότε κάνει πρεμιέρα με το «Πρωινό μας»