Ο Μάρκος Σεφερλής νιώθει μάλλον να χάνει τη στήριξη και του κοινού, που όπως λέει τον στηρίζει τόσα χρόνια, και προσπαθεί με όλο και συχνότερες αναρτήσεις στο Instagram, να «καθαρίσει» το όνομα του όταν νομίζει ότι βάλλεται από παντού.

Σειρά έχει ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας. Πριν λίγο καιρό ο σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος». Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στον Μάρκο Σεφερλή με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν αν θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει τον Μάρκο Σεφερλή ή μία… αισθησιακή παράσταση στο θέατρο όπως το «Βαθύ λαρύγγι». «Έχει γραφτεί για το θέατρο; Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι”».

Ήρθε σήμερα (1/5) όμως η απάντηση του Μάρκου, που αν και θα έπρεπε να είναι σε κάποιο λιβάδι, προτίμησε να «δώσει» τον σκηνοθέτη για τη συγνώμη που του ζήτησε μέσω τρίτων, όπως είπε ο ηθοποιός.

Ο Μάρκος Σεφερλής, με βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, ανέφερε ότι δέχεται τη συγγνώμη του σκηνοθέτη, την οποία του μετέφεραν άλλα πρόσωπα, ωστόσο λέει ότι είναι πιο έντιμο να το κάνει ο ίδιος ο Γιάννης Κακλέας δημόσια. «Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το “Βαθύ λαρύγγι”, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ότι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλλει. Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου, κ. Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα όμως πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.