Πολλές φήμες υπήρξαν τον τελευταίο καιρό που ανέφεραν ότι ο Άρης Καβατζίκης, συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA φεύγει για ΣΚΑΪ. Κι αυτό βέβαια δεν είχε ειπωθεί τυχαία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι στενός φίλος της Φαίης Σκορδά από την εποχή ακόμα που οι δύο τους είχαν συνεργαστεί για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020. Οι δύο τους ήταν μαζί για πέντε χρόνια και η αλήθεια είναι ότι η χημεία μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη.

Ο Άρης έχει δηλώσει άλλωστε για την παρουσιάστρια ότι είναι ένα τρυφερό και δίκαιο κορίτσι ωστόσο ο ίδιος ήθελε να δοκιμαστεί σε μία νέα πρόκληση γι αυτό και είχε επιλέξει τότε να πάει σε μία νέα και δροσερή παρουσία που ακούει στο όνομα Δανάη Μπάρκα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν του βγήκε σε κακό. Η σχέση μεταξύ των δύο φαίνεται ιδανική και κανείς δεν έχει αφήσει ποτέ υποννοούμενο για τον άλλον.

Ωστόσο, η πιάτσα είναι μικρή και ο δημοσιογράφος φέρεται να δέχτηκε κρούση από την Φαίη Σκορδά προκειμένου να την ακολουθήσει στον ΣΚΑΪ.

Ο ‘Αρης όμως, έπειτα από μεγάλη σκέψη αποφάσισε να παραμείνει στο πλευρό της Δανάης και του MEGA, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Πώς έψησε ο ΣΚΑΪ την Μπακοδήμου για μετακίνηση

Από την άλλη σε θετική έκβαση οδεύουν οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ με την Μαρία Μπακοδήμου για μετακίνησή της στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο με ρητή αναφορά σε καθημερινή εκπομπή, ενώ προοριζόταν για την ζώνη 12-14.00.

Μετά τη συμφωνία του ΣΚΑΪ με την Φαίη Σκορδά, ανατράπηκε όλος ο σχεδιασμός της πρωινής ζώνης και προκλήθηκε σούπερ ντόμινο, με τους «Αταίριαστους»  να μετακινούνται στις 12-14.00, ενώ για την Μαρία Μπακοδήμου η πρόταση του ΣΚΑΪ περιλάμβανε μετακίνηση στο Σαββατοκύριακο.