Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησε σήμερα Παρασκευή (22/7) το κοινό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ωστόσο έγινε γνωστό ότι είχε μεγάλη κόντρα με στέλεχος του καναλιού! Και δεν εννοούμε ένα οποιοδήποτε στέλεχος αλλά άνθρωπο που χαίρει της εκτίμησης Αλαφούζου και που έχει αποδείξει εδώ και χρόνια με τη σκληρή δουλειά της, πόσο καλή και απαραίτητη είναι στο κανάλι.

Μιλάμε φυσικά για την Χριστίνα Σούζη που σήμερα, και μετά από 15 χρόνια συνεργασίας που είχε με την Μαρία στον ΣΚΑΪ, αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στη σχέση τους.

Μάλιστα το αποκάλυψε η ίδια η μετεωρολόγος κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού της στην δημοσιογράφου της πρωινής ζώνης που μετακομίζει πλέον στον ΑΝΤ1.

Η κ. Σούζη είπε λοιπόν στον αέρα της εκπομπής παραδέχθηκε ότι η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα στη συνέχεια, όπως είπε, εκτίμησαν η μία την άλλη. Είναι βέβαια απορίας άξιο πραγματικά, τι κόντρα μπορεί να έχει η μετεωρολόγος μίας ενημερωτικής εκπομπής με την δημοσιογράφο που συμπαρουσιάζει την συγκεκριμένη εκπομπή. Προφανώς όμως, και αφού και η Μαρία μας παρότρυνε «μην την ακούτε», θα το κάνουμε γιατί δεν έχουμε και λόγο να την αμφισβητήσουμε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ και τον διάλογο μεταξύ της Χριστίνας Σούζη και της δημοσιογράφου, Μαρίας Αναστασοπούλου.

 

 Η σημερινή μέρα είναι προφανώς δύσκολη για την Μαρία Αναστασοπούλου, αφού 15 χρόνια μετά, αποχαιρετά το κανάλι του Φαλήρου προκειμένου να βρεθεί βορειότερα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι και το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1. 

Οι δύο δημοσιογράφοι κλήθηκαν να αποχαιρετιστούν και αυτός ο διάλογος ακολούθησε:

Άρης Πορτοσάλτε: Μαρία μου, καλό καλοκαίρι

Μαρία Αναστασοπούλου: Άρη μου, την αγάπη μου, μισό λεπτό να αγκαλιαστούμε

Αμαλία Κάντζου: Μα γιατί αγκαλιάζεστε εσείς;

Άρης Πορτοσάλτε: Ε, κάποιον λόγο θα έχουμε. Να της ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάθε καλό, Μαρία, και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός

Μαρία Αναστασοπούλου: Παιδιά πάμε γρήγορα για διαφημίσεις