Ακόμα δεν πήγε στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά και άρχισε να προκαλεί τριγμούς και να δημιουργεί… εχθρούς! Η παρουσιάστρια έληξε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη στροφή στην καριέρα της μετά από τόσα χρόνια. Όπως έχει γίνει γνωστό η πανέμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να φύγει από τα βόρεια και να μετακομίσει στο Φάληρο πλευρά.

Μπορεί η Ζήνα Κουτσελίνη να έβαλε τα δυνατά της για να τη φέρει στο Star, ωστόσο εκείνη δε φάνηκε να τα βρίσκει με την ιδιοκτησία του καναλιού και μάλιστα στο κομμάτι των συνεργατών. Το κανάλι της Κηφισιάς φάνηκε απρόθυμο να ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας και να φέρει μαζί της όλη τη δημοσιογραφική της ομάδας. Προφανώς ο σταθμός διαθέτει μεγάλη ομάδα συνεργατών που θα μπορούσαν να στηρίξουν στο ακέραιο τη Φαίη. Εκείνη όμως, σεβόμενη ανθρώπους που πήρε μαζί της, πήρε το ρίσκο και αποφάσισε να μεταβεί στον ΣΚΑΪ.

Κι εκεί όμως δεν την περίμεναν τα ρόδα τα… μυρωμένα! Όπως φάνηκε οι παλιές φιλίες μένουν στην ιστορία και αυτό φάνηκε από την απόφαση της να ζητήσει από την Αγγελική Γιαννακοπούλου, αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά, να έρθει μαζί της. ‘Ετσι, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» φαίνεται να μένει στον άσσο προς το παρόν!

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η Αγγελική Γιαννακοπούλου υπήρξε αρχισυντάκτρια τόσο της Φαίης όσο και του Γιώργου Λιάγκα την εποχή του πρωινού στο MEGA. Η εκπομπη έφερε τον τίτλο «Πρωινό mou»

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά οταν φιλοξένησε την Φαίη

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ιστορική αλλαγή της πρωινής ζώνης, «ανοίγοντας» για πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του το slot 10-12 στην  ψυχαγωγία, με πλήρη ανασχεδιασμό της έως τώρα στρατηγικής του. Το περασμένο σαββατοκ’υριακο ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών της Φ. Σκορδά με ΣΚΑΪ και STAR, έχοντας πλέον στα χέρια της ολοκληρωμένες προτάσεις από τους δύο σταθμούς.

Ο ΣΚΑΪ προτείνει στην παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1+1, πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής και σημαντικά υψηλοτερή οικονομική πρόταση από τις υπόλοιπες. Το STAR, από την πλευρά του, προσφέρει στη Φ. Σκορδά συμβόλαιο διάρκειας 2+1, με περιορισμούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσώπων δικής της επιλογής που μπορεί να φέρει και πιο σφιχτή, σε σχέση με τον ΣΚΑΪ οικονομική πρόταση.