Αρκετά πριν αποχαιρετήσει τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά, και όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο για μία μεγάλη παρουσιάστρια όπως αυτή, οι φήμες είχαν φουντώσει. Αρχικά γινόταν λόγος για μετάβασή της στο Star, μίας και η Ελίνα Παπίλα με τον Γιώργο Καρτελιά, οι επικεφαλής δηλαδή του «Breakfast@Star», δεν έδωσαν στο κανάλι τα νούμερα που περίμενε, άρα οι υπεύθυνοί του δεν τους έδωσαν και δεύτερη ευκαιρία.

Ετσι, βρίσκονταν σε… έρευνα αγοράς για τη διάδοχη κατάσταση. Το συγκεκριμένο… προξενιό ανάμεσα στη Φαίη και το STAR οι ίδιες φήμες ήθελαν να γίνεται από τη Ζήνα Κουτσελίνη — οι δύο γυναίκες είναι κουμπάρες. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα κατευθυνθεί προς τα εκεί, στο παιχνίδι μπήκε και ο… Νότος: σε απλά ελληνικά, ο ΣΚΑΪ!

Λέγεται πως έγιναν κάποιες συζητήσεις και με το Φάληρο, καθώς και εκεί μένει… κενό μετά το πείραμα με το όνομα «Ιωάννα Μαλέσκου», που δεν είχε επίσης τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Μέχρι στιγμής, πάντως, ούτε η Φαίη Σκορδά ούτε κάποιο κανάλι έχει ανακοινώσει κάτι επισήμως, οπότε παραμένει το μυστήριο για το πού οδεύει η ξανθιά παρουσιάστρια και από πού θα μας λέει «καλημέρα» (ή «καλησπέρα»…) την ερχόμενη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, όλοι πιστεύουν πως το νέο συμβόλαιό της θα είναι… ακριβό, υψηλό, στα όρια του «μαμούθ» και μάλλον πιο προσεγμένο από αυτά του παρελθόντος, ώστε να διασφαλίζει τα νώτα της! Τίποτε από αυτά βεβαίως δεν είναι απίθανο, μια και το κορίτσι που άρχισε κάποτε να γίνεται γνωστό μέσα από τη συχνότητα του πάλαι ποτέ ALTER έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα πλέον, άρα διαθέτει περισσότερες εμπειρίες. Μάλλον… !