Η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega για τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης και τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Όπως υπογράμμισε η κατηγορία που έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου είναι η μυθοπλασία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να καταγραφεί η επιτυχία της.

«Η σειρά “Άγριες μέλισσες” ήταν αυτή που έφερε την αλλαγή στην κατηγορία της μυθοπλασίας και πατώντας πάνω σε αυτήν, ήρθαν σειρές όπως ο «Σασμός» και η «Γη της Ελιάς»  πρόσθεσε η κυρία Γκολεμά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν πλέον μεγάλες «δόσεις» ενημέρωσης, κάτι με το οποίο η ίδια δεν συμφωνεί. «Δεν είναι ανάγκη οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μπουν στο παιχνίδι της ενημέρωσης» σημείωσε και πρόσθεσε: «Πιθανά να μην μπορεί αυτός που κάνει χρόνια ψυχαγωγία να υπηρετήσει τόσο καλά την ενημέρωση».

Μιλώντας για τις καταγγελίες σχετικά με έναν εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» η Ντέπυ Γκολεμά τόνισε πως αυτό το πράγμα δεν μπορεί να κάνει ποτέ καλό σε μια εκπομπή. «Μετά την καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο, σταμάτησα να βλέπω “Ράδιο Αρβύλα”».

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το Α και το Ω της ψυχαγωγίας, είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται» συμπλήρωσε η κυρία Γκολεμά, η οποία σχολίασε και την πρωινή ζώνη του MEGA λέγοντας: «Όλη η πρωινή ζώνη του MEGA είναι μια χαρά. Δέσανε όλοι μαζί. Η Δανάη είναι εξαιρετική, η Ελένη Μενεγάκη είναι διαχρονική αξία». «Το X-Factor με εξέπληξε ευχάριστα, με την έννοια ότι ήταν κάτι άλλο, δεν έμοιαζε με αυτό που βλέπαμε» πρόσθεσε η γνωστή τηλεκριτικός.

Τέλος, σχολίασε τη Βίκυ Καγιά και την επιστροφή της στο GNTM λέγοντας: «Εγώ τη Βίκυ Καγιά την προτιμώ να τη βλέπω στο σπίτι της, δεν είναι από τις επιλογές μου».