Ποια από τις δύο θα επιστρέψει στο « GNTM»; Η Βίκυ Καγιά ή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το Star επιθυμεί διακαώς την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ στα σενάρια που εξετάζονται έχει πέσει και το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Άλλωστε, το μοντέλο και παρουσιάστρια αποδεσμεύεται από τον Alpha το καλοκαίρι.

Ενώ κυκλοφορεί ευρέως ότι η Βίκυ Καγιά έχει αρνηθεί οριστικά την πρόταση να επιστρέψει, πηγές από το «GNTM» αναφέρουν ότι ακόμα τίποτα δεν έχει κλειδώσει. Έτσι αφήνουν να εννοηθεί ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ακόμα εξετάζεται και ένα «υβριδικό» σενάριο, σύμφωνα με το οποίο κάποια από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για το ριάλιτι μοντέλων, αντί να αναλάβουν μόνιμο ρόλο, θα εμφανιστούν ως γκεστ.

GNTM: Τι είχε πει η Βίκυ για την Ηλιάνα και την παρεξήγηση

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως όλα δείχνουν μίλησαν και έλυσαν την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Οι δυο τους είχαν να μιλήσουν από τότε που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε από το GNTM, ενώ η Βίκυ Καγιά της είχε στείλει μήνυμα για “καλή αρχή” στο νέο της εγχείρημα. Ωστόσο, μέσα από συνεντεύξεις της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε εκφράσει τη πικρία της για τη Βίκυ Καγιά.

Πριν λίγες μέρες, οι δυο τους μίλησαν και θέλησαν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα προκειμένου να μην υπάρχει αυτό το κλίμα ανάμεσά τους.
«Δε μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα ακριβώς με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, απλά κάπως με έπνιξε το δίκιο και το παράπονο. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, όπως την αισθάνεται.

«Πριν μία εβδομάδα, δέκα ημέρες, μιλήσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Και από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι όλα εντάξει και από όσο ξέρω και από τη δική της. Οπότε όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποίησα εγώ τουλάχιστον ότι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να ειπώθηκαν και να μεταφέρθηκαν και στις δύο πλευρές αλλιώς από ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού»