Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη. Ο αγαπημένος της πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή και η ηθοποιός θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με τον ίδιο από όταν την είχε συνοδεύσει στον γάμο της νυφούλα και στη λεζάντα έγραψε:

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…».

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram παρακάτω

 

 

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε βιώσει ακόμα μία απώλεια αυτή της σκυλίτσας της, Λούνα.

Η ηθοποιός με ένα τρυφερό κείμενο που συνόδευσε με τη φωτογραφία της “πιο όμορφης ψυχούλας του κόσμου” – όπως την αποκαλεί – την αποχαιρέτησε με λόγια που δείχνουν τη θέση που είχε στη ζωή της.

Ελισάβετ Μουτάφη: Τι θα κάνω τώρα χωρίς την αγάπη της. Πολύς πόνος ρε παιδιά…

“Πριν λίγο έφυγε το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου, η πιο όμορφη ψυχούλα του κόσμου… Τι θα κάνω τώρα χωρίς την αγάπη της;;;;; Πολύς πόνος ρε παιδιά… ξεκίνησες το ταξίδι σου Λουνίτσα μου… ας είναι το πιο γλυκό αγγελούδι μου… σ’ ευχαριστώ…. Και δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον Γιατρό της, τον Θωμά τον Μαραγκό τον πιο καλό άνθρωπο και γιατρό που έχω συναντήσει… δίπλα της από τότε, πριν χρόνια που της έσωσε την ζωή, μέχρι σήμερα το πρωί…”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελισάβετ Μουτάφη.