Ακόμη μία χρονιά ο Νίκος Μουτσινάς στον Σκάι και μέχρι το καλοκαίρι του 2023! Πολλές είναι οι φήμες που έλεγαν ότι ο παρουσιαστής θα έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Βέβαια όλοι ξέρουν ότι ο δημοφιλέστατος παρουσιαστής κατά καιρούς δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τους ιθύνοντες του καναλιού. Πολλές ήταν οι στιγμές που υπήρχε μία ιδιαίτερη κόντρα στον σταθμό. Όμως γενικά τα πράγματα μοιάζουν να έχουν βελτιωθεί.

Νίκος Μουτσινάς: Ποιοι τον διεκδίκησαν

Βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα δυνατό χαρτιά που τον ήθελαν κι άλλα κανάλια. Ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι, για να σπάσει το συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023, πρέπει να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως ρήτρα. Κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν για χάρη του παρουσιαστή από τη μεριά του καναλιού όταν τον…. έκλεψε από το Open.

Άπαντες βέβαια γνωρίζουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αν θελήσεις να «κλέψεις» θα πρέπει και να… πληρώσεις! Δηλαδή όταν σπάνε συμβόλαια παρουσιαστών επιβαρύνεται πάντα ο τηλεοπτικός σταθμός που θέλει να τον πάρει.  Μόνο έτσι μπορεί ο εκάστοτε παρουσιαστής ή παρουσιάστρια να ενταχθεί στο δυναμικό του, κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς θα παραμείνει ακόμα μία σεζόν στον Σκάι με την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι». Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον δούμε και στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου «The Masked Singer», αν αυτό γίνει τη φετινή χρονιά.