Ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα βρίσκεται αυτή την Τετάρτη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Βέβαια, την ίδια ακριβώς ημέρα δεν θα δούμε ούτε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο όπως και το κεντρικό δελτίο του σταθμού με την Ράνια Τζίμα.

Ο λόγος είναι η 24ωρη απεργία που  έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Στην απεργία συμμετέχουν – μέχρι στιγμής – οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα ταξί, στα πλοία, στα σχολεία καθώς και οι δημοσιογράφοι.

Άρα και ο Νίκος Ευαγγελάτος όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι των σταθμών δεν θα βρίσκονται στις θέσεις τους διεκδικώντας αυξήσεις τώρα στους μισθούς αφού όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, «12 χρόνια ΤΩΡΑ όχι μόνο δεν είδαμε καμία αύξηση στον μισθό μας, αλλά αντίθετα είχαμε περικοπές που έφτασαν μέχρι και 40%. Μειώθηκαν δραματικά οι αποδοχές μας, καταργήθηκε ο 13ος και 14ος μισθός, πάγωσε η διετία 2016 – 17 για τη μισθολογική εξέλιξη, μειώθηκε το αφορολόγητο. Κι ενώ η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία και τα μνημόνια, καμία αύξηση δεν προβλέπει για τους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων, από 1/1/23, με τον πληθωρισμό να έχει ξεπεράσει το 11% και την ακρίβεια να εξανεμίζει το εισόδημά μας». 

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Νέες ακατάλληλες σκηνές Παπακαλιάτη – Ανδριολάτου -Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Απασφάλισε ο Άκης – Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός – Μητσοτάκη μοίρασε τα λεφτά των πλουσίων

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος