Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 22:40, στο MEGA, με νέο επεισόδιο. Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων αρχίζουν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών, ενώ η Κέρκυρα θα αποτελέσει καταφύγιο για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη.

Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 22:40, στο MEGA, με νέο επεισόδιο.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς…

«Η μεγάλη χίμαιρα»

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή.

Maestro

Maestro

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro είδαμε αλήθειες να ξεδιπλώνονται και λόγια που δύσκολα μπορούν να ειπωθούν. Είδαμε όμως και μία σκηνή που κατάφερε να… ξεχωρίσει αλλά και να αναστατώσει τους χρήστες του Twitter όταν η πικραμένη αλλά και απογοητευμένη Κλέλια, ζήτησε τη βοήθεια του δασκάλου αφού είχε μία δύσκολη μέρα με σκληρές αποκαλύψεις.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι του Ορέστη στη σειρά του MEGA όταν εκείνος προσπαθούσε να βρει μία κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι του. Εκείνη τότε του προτείνει να πάνε να την ανακαλύψουν μαζί στο σχολείο. Εκείνος τότε φαντάζεται, αν κι αυτό το μαθαίνουμε σε δεύτερο χρόνο, ότι οι δύο τους βρίσκονται ερωτικά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας. Στην πραγματικότητα βέβαια ήταν μία εξαιρετικά άρτια γυρισμένη σκηνή που μόνο σαν πίνακα ζωγραφικής θα μπορούσε να το παρομοιάσει κανείς!

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

«MAESTRO»: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

#Maestro δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Ευαγγελάτος: «Τον κόβουν» απο το MEGA – Τι έχει συμβεί

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος