Μία «βόμβα» έριξε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης σε ό,τι αφορά την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιό της με το MEGA.

Ο δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λέγοντας ότι τον Δεκέμβριο πολλοί ήταν αυτοί που πόνταραν ότι θα αποχαιρετήσει το κανάλι, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Πλέον αυτό έχει αλλάξει αφού έχουν υπάρξει σκέψεις και έχει γίνει η προσέγγιση προς την παρουσιάστρια, του χρόνου να μετακομίσει από τη μεσημεριανή ζώνη και να αναλάβει το πρωινό του σταθμού.

Το αν η ίδια το αποδεχτεί, είναι μία άλλη υπόθεση και θα δείξει ο χρόνος ποια θα είναι η απόφαση και πώς θα ανατραπούν όλα.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε όμως και για την Ελεωνόρα Μελέτη της οποίας επίσης το συμβόλαιο λήγει και κανείς δεν ξέρει αν θα ανανεώσει ή θα σταματήσει.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ώρα της ξεκινά τις τελευταίες μέρες με καθυστέρηση, κάτι που σαφώς δεν είναι σωστό προς την παρουσιάστρια ενώ την  τιμά το γεγονός ότι ακόμα τουλάχιστον, δεν έχει πάρει θέση στο θέμα του προγραμματισμού της εκπομπής και δεν το έχει τροφοδοτήσει με παρασκήνια.

MEGA: Μετακομίζει η Ελένη Μενεγάκη;