Στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα, είδαμε την Κερασίνα να λέει σε ολόκληρη την οικογένεια Λάσκαρη, πως ο Τζανής και η Μεταξία έχουν κρυφή σχέση. Η ίδια τους είχε πιάσει στα πράσα στο κελάρι και φυσικά η περηφάνια της δεν της επιτρέπει να ανέχεται άλλο αυτή την κατάσταση.

Φυσικά, αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση τόσο σε όσους δεν το γνώριζαν, αλλά και σε αυτούς που το ήξεραν και βλέπουν τώρα τα χειρότερα να έρχονται. Ο Μάρκος, που και ο ίδιος απατούσε συστηματικά τη γυναίκα του, δεν ανέχεται αυτή την ντροπή και τιμωρεί τόσο τον αδελφό του όσο και τη γυναίκα του διώχνοντάς τους από τον πύργο του. Η Δαμιανή προσπαθεί να τον συνεφέρει για να αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος!

Ο Τζανής δεν έχει παρά να υπακούσει τις εντολές τού καπετάνιου και έτσι φεύγει μην έχοντας πού να πάει. Σύντομα, όμως, αντιλαμβάνεται πως η ζωή εκτός πύργου είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Την ίδια ώρα, η Μεταξία επιστρέφει στο πατρικό της. Ο Σπήλιος αρνείται να χωρίσει η κόρη του με τον Μάρκο Λάσκαρη, αλλά εκείνη επιμένει λέγοντάς του ότι ο γάμος τους δεν τραβάει και αυτή είναι δυστυχισμένη!

Στο μεταξύ, η Γερακίνα έχοντας μάθει τι έχει συμβεί, σπεύδει στον πύργο για να πάρει την κόρη της και να φύγουν, αλλά η Μεταξία έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της για να εκδικηθεί τον Μάρκο και να μπορέσει, όπως πιστεύει, να συνεχίσει τον έρωτά της με τον Τζανή. Από την άλλη, ο Τζανής καθημερινά ανακαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η ζωή έξω από την ασφάλεια του πύργου, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων. Ένας άγνωστος άντρας προσφέρεται να τον βοηθήσει, αλλά θα αποδειχτεί ο χειρότερός του εφιάλτης καθώς έχει σκοπό να τον «πουλήσει» ως σκλάβο σε μακρινή χώρα. Ο Μόφορης, που συνεχίζει τα κουρσέματα και τα πάρε- δώσε με πειρατές, τον αναγνωρίζει και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον «αγοράσει». Ο ίδιος λέει ειρωνικά στον νεαρό, που είναι εγκλωβισμένος και δεν μπορεί να ξεφύγει για να γλιτώσει ότι θα έχει για σκλάβο ένα Λάσκαρη!

Από παιδί του Μιχαήλ και ένας από τους διαδόχους των Λασκαραίων, κατέληξε σκλάβος στα χέρια κακοποιών.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!